Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΤΗΝ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


Ψηφίζω την Φώφη Γεννηματά για Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. 

Είμαι απόλυτα ευθύς και ειλικρινής. Λέω με παρρησία την επιλογή μου και πιστεύω ότι, όπως πάντα, η στάση μου είναι αξιοπρεπής, γιατί ποτέ "δε ζυγιάζω, δε μετρώ, δε βολεύομαι... Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι" μόνον, όπως είπε ο Νίκος Καζαντζάκης.

Νομίζω, άλλωστε, ότι είμαι μία από αυτούς τους λίγους πάντα στο ΠΑΣΟΚ, στην Ημαθία αλλά και πανελλαδικά, που δηλώνω από πριν τι θα ψηφίσω και ποιό είναι το νόημα της ψήφου μου.

Στο ΠΑνελλήνιο ΣΟσιαλιστικό Κίνημα, που δυστυχώς έγινε ένα κακέκτυπο κόμματος συμπιεσμένο κάτω από τον αυταρχισμό του δόγματος "της ενός ανδρός αρχή" του Ευάγγελου Βενιζέλου, δεν πρέπει ποτέ ξανά να επικρατήσουν οι λογικές των διαχωριστικών γραμμών.


Στο ΠΑΣΟΚ τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο, τόσο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, όσο και στο κόμμα και στις οργανώσεις του, ποτέ ξανά να μην επικρατήσουν οι λογικές και οι πρακτικές των πρόθυμων ανεπάγγελτων διορισμένων, των προβοκατόρων της ζωής, της δουλειάς και της ψυχής μας, οι λογικές και οι πρακτικές των χαρακωμάτων, των δηλώσεων μετανοίας και της ανθρωποφαγίας, του συνδικαλισμού και των αντικαταστατικών μεθοδεύσεων και, πολύ περισσότερο να μην υπάρξει ποτέ ξανά καμιά ανοχή σε συγκρούσεις χωρίς αρχές ή στην οποιαδήποτε απόφαση ρεβανσισμού και διώξεων.

Ψηφίζω την Φώφη Γεννηματά για Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, γιατί η Φώφη Γεννηματά, ως ένας άνθρωπος, που έχει δοκιμαστεί, δεν έχει μόνον θεωρίες αλλά και συγκεκριμένη στάση ζωής στην τήρηση των κανόνων της πολιτικής, της ηθικής και της δεοντολογίας της. 


Η Φώφη Γεννηματά έχει συνείδηση του χρέους να κρατήσει το ΠΑΣΟΚ ενωμένο επάνω στις διαχρονικές αρχές και αξίες της 3ης Σεπτέμβρη και του Ανδρέα Παπανδρέου. 
Για να το ξανακάνουμε όλοι μαζί ξανά δυνατό, δίνοντας το περίσσευμα της ψυχής μας και πάλι. Για να υπηρετεί τον Ελληνικό Λαό και την Πατρίδα.

Και όχι το αντίστροφο, ο Ελληνικός Λαός και η Πατρίδα δια κάποιων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, μονίμων κυβερνητιστών ή υπάκουων διορισμένων αυλικών τους, να υπηρετούν και να προασπίζουν τα συμφέροντα επιχειρηματιών των ΜΜΕ, οικονομικών ολιγαρχών και των κάθε λογής Διευθυντηρίων της κάθε εξουσίας μέσα και έξω από την χώρα.

Για να είμαστε ξανά Υπερήφανοι για όλα όσα επαγγελόμαστε, δεσμευόμαστε και πράττουμε.

Για την προοδευτική πατριωτική σοσιαλιστική Αριστερά.

Για το παρόν και το μέλλον της Ελληνικής νεολαίας, των Ελλήνων εργαζομένων, των ανθρώπων του μόχθου και της ανάγκης, των μη προνομιούχων. -

Δεν υπάρχουν σχόλια: