Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΤΗΝ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


Ψηφίζω την Φώφη Γεννηματά για Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. 

Είμαι απόλυτα ευθύς και ειλικρινής. Λέω με παρρησία την επιλογή μου και πιστεύω ότι, όπως πάντα, η στάση μου είναι αξιοπρεπής, γιατί ποτέ "δε ζυγιάζω, δε μετρώ, δε βολεύομαι... Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι" μόνον, όπως είπε ο Νίκος Καζαντζάκης.

Νομίζω, άλλωστε, ότι είμαι μία από αυτούς τους λίγους πάντα στο ΠΑΣΟΚ, στην Ημαθία αλλά και πανελλαδικά, που δηλώνω από πριν τι θα ψηφίσω και ποιό είναι το νόημα της ψήφου μου.

Στο ΠΑνελλήνιο ΣΟσιαλιστικό Κίνημα, που δυστυχώς έγινε ένα κακέκτυπο κόμματος συμπιεσμένο κάτω από τον αυταρχισμό του δόγματος "της ενός ανδρός αρχή" του Ευάγγελου Βενιζέλου, δεν πρέπει ποτέ ξανά να επικρατήσουν οι λογικές των διαχωριστικών γραμμών.


Στο ΠΑΣΟΚ τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο, τόσο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, όσο και στο κόμμα και στις οργανώσεις του, ποτέ ξανά να μην επικρατήσουν οι λογικές και οι πρακτικές των πρόθυμων ανεπάγγελτων διορισμένων, των προβοκατόρων της ζωής, της δουλειάς και της ψυχής μας, οι λογικές και οι πρακτικές των χαρακωμάτων, των δηλώσεων μετανοίας και της ανθρωποφαγίας, του συνδικαλισμού και των αντικαταστατικών μεθοδεύσεων και, πολύ περισσότερο να μην υπάρξει ποτέ ξανά καμιά ανοχή σε συγκρούσεις χωρίς αρχές ή στην οποιαδήποτε απόφαση ρεβανσισμού και διώξεων.

Ψηφίζω την Φώφη Γεννηματά για Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, γιατί η Φώφη Γεννηματά, ως ένας άνθρωπος, που έχει δοκιμαστεί, δεν έχει μόνον θεωρίες αλλά και συγκεκριμένη στάση ζωής στην τήρηση των κανόνων της πολιτικής, της ηθικής και της δεοντολογίας της. 


Η Φώφη Γεννηματά έχει συνείδηση του χρέους να κρατήσει το ΠΑΣΟΚ ενωμένο επάνω στις διαχρονικές αρχές και αξίες της 3ης Σεπτέμβρη και του Ανδρέα Παπανδρέου. 
Για να το ξανακάνουμε όλοι μαζί ξανά δυνατό, δίνοντας το περίσσευμα της ψυχής μας και πάλι. Για να υπηρετεί τον Ελληνικό Λαό και την Πατρίδα.

Και όχι το αντίστροφο, ο Ελληνικός Λαός και η Πατρίδα δια κάποιων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, μονίμων κυβερνητιστών ή υπάκουων διορισμένων αυλικών τους, να υπηρετούν και να προασπίζουν τα συμφέροντα επιχειρηματιών των ΜΜΕ, οικονομικών ολιγαρχών και των κάθε λογής Διευθυντηρίων της κάθε εξουσίας μέσα και έξω από την χώρα.

Για να είμαστε ξανά Υπερήφανοι για όλα όσα επαγγελόμαστε, δεσμευόμαστε και πράττουμε.

Για την προοδευτική πατριωτική σοσιαλιστική Αριστερά.

Για το παρόν και το μέλλον της Ελληνικής νεολαίας, των Ελλήνων εργαζομένων, των ανθρώπων του μόχθου και της ανάγκης, των μη προνομιούχων. -

Δεν υπάρχουν σχόλια: