Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

ΈΤΣΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙ ΜΕΡΚΕΛ-ΝΤΡΑΓΚΙ: ΜΕΪΣΟΝ

Μέισον: Έτσι εκβιάζουν την ελληνική κυβέρνηση οι Μέρκελ-Ντράγκι

Πιέσεις


Τον τρόπο με τον οποίο οι Ευρωπαίοι εταίροι της Ελλάδας«εκβιάζουν» μία αλλαγή της ελληνικής κυβέρνησης καταδεικνύει ο δημοσιογράφος του Channel 4 Πολ Μέισον, παραπέμποντας σε ένα πρόσφατο άρθρο του Bloomberg. Ιδιαίτερες ευθύνες καταλογίζει δε στην Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ αλλά και τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Μάριο Ντράγκι.
«Αν αγνοήσετε το κείμενο, τα διαγράμματα που παραθέτει το Bloomberg δείχνουν το τίμημα που πληρώνει η Ελλάδα στην προσπάθεια της Μέρκελ και του Ντράγκι να αλλάξουν την κυβέρνηση», αναφέρει χαρακτηριστικά ο γνωστός αναλυτής του βρετανικού μέσου μέσω twitter, «δείχνοντας» τα 6+1 διαγράμματα του αμερικανικού δικτύου που «ξεσκεπάζουν» την πορεία της ελληνικής οικονομίας τους τελευταίους μήνες.

Όπως αναφέρει στο άρθρο του υπό τον τίτλο «Έξι διαγράμματα δείχνουν έξι μήνες οικονομικού ξεσκεπάσματος της Ελλάδας», η Ελλάδα ήταν σε ένα πρώιμο στάδιο οικονομικής ανάκαμψης όταν προκηρύχθηκαν εκλογές, η πορεία που ακολούθησε όμως απέδειξε πόσο εύθραυστη ή ανάκαμψη αυτή ήταν.

«Όσο ο χρόνος περνάει τόσο η ελληνική οικονομία θα βυθίζεται, και τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται για την Ελλάδα να πετύχει μία καλή συμφωνία», σημειώνει ένας οικονομικός αναλυτής στο Bloomberg.

Ο χρόνος είναι χρήμα λοιπόν κι αυτό είναι κάτι που το ξέρουν καλά οι εταίροι της Ελλάδας. Στο κλίμα αβεβαιότητας που δημιουργούν με αυτό τον τρόπο, γίνεται σαφές αυτό που ο Πολ Μέισον σχολιάζει, ότι δηλαδή οι εταίροι καθυστερούν να λάβουν αποφάσεις για να μπορούν με τα στοιχεία που ακολουθούν να μας εκβιάσουν καλύτερα…

Τα διαγράμματα του εκβιασμού

Το πρώτο διάγραμμα δείχνει την πορεία του χρηματιστηρίου σε σχέση με διάφορα γεγονότα - σταθμούς.



Το δεύτερο διάγραμμα δείχνει την πορεία των οφειλών της κυβέρνησης.



Το τρίτο δείχνει την πορεία του ΑΕΠ και των επενδύσεων.



Το τέταρτο αποτυπώνει την πορεία του δείκτη ανεργίας.



Το πέμπτο διάγραμμα δείχνει την πορεία των επιτοκίων για έντοκα γραμμάτια 6μηνης διάρκειας.



Και τα δυο τελευταία διαγράμματα αποτυπώνουν την πτωτική πορεία των καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες και την πορεία του τραπεζικού δείκτη στο χρηματιστήριο της Αθήνας.




Το ανάρτησα από http://tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: