Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015

ΚΡΕΜΛΙΝΟ: ΑΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ


Το Κρεμλίνο θα πρέπει να περιμένει να ακούσει μία πρόταση από την ελληνική πλευρά πριν αναλάβει πρωτοβουλίες, είπε εκπρόσωπος της Ρωσικής κυβέρνησης μετά από δηλώσεις Ρώσου αξιωματούχου, ο οποίος υποστήριξε ότι η Ρωσία προτίθεται να εξετάσει το ενδεχόμενο οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα.Ερωτώμενος για το εάν η Ρωσία είναι έτοιμη να προσφέρει βοήθεια ο Dmitry Peskov προέτρεψε τους δημοσιογράφους να περιμένουν για τα συμπεράσματα των συζητήσεων ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Για να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα θα πρέπει πρώτα να ακούσουμε μία σχετικά πρόταση και να ληφθεί μία πρωτοβουλία από τους Έλληνες συνεργάτες μας. Ας περιμένουμε πρώτα τις συνομιλίες και μετά θα σας ενημερώσουμε» είπε ο Peskov στην καθημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Νωρίτερα ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της χώρας Arkady Dvorkovich σύμφωνα με το πρακτορείο TASS είπε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να σκεφτεί το ερώτημα να χορηγήσει οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα, σύμφωνα με το πρακτορείο TASS.

«Θα στηρίξουμε κάθε λύση στη ρύθμιση του ελληνικού χρέους η οποία θα προταθεί από την Ελλάδα και από τους Ευρωπαίους συνεργάτες μας. Το πιο σημαντικό για εμάς», συμπλήρωσε ο Ρώσος αξιωματούχος, «είναι τα επενδυτικά σχέδια και το εμπόριο με την Ελλάδα. Εάν τεθεί ζήτημα οικονομικής στήριξης τότε θα επεξεργαστούμε αυτό το ερώτημα» ανέφερε χαρακτηριστικά. 


Το ανάρτησα από http://www.topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: