Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015

ΈΤΣΙ "ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ" ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ


Ο πρωθυπουργός, στη δευτερολογία του από το βήμα της Βουλής, έδωσε μια σκληρή απάντηση στον Σταύρο Θεοδωράκη, ουσιαστικά… εξευτελίζοντας τον δημοσίως στην ελληνική κοινή γνώμη!Ο Αλέξης Τσίπρας, αναφέρθηκε στο χρονικό «όριο» που έβαλε κατά την ομιλία του ο πρόεδρος του Ποταμιού, για την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης, δηλαδή την 14η Ιουνίου. Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε από το βήμα της Βουλής, ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης έβαλε «το όριο της 14ης Ιουνίου, επειδή τότε κλείνει για ολιγοήμερες διακοπές η γερμανική Βουλή»!

«Αυτό το χρονικό όριο δεν μου το έχει θέσει ούτε η ίδια η κυρία Μέρκελ και τολμά και το θέτει ο Σταύρος Θεοδωράκης μέσα στην ελληνική Βουλή», είπε ο πρωθυπουργός. Ο Σταύρος Θεοδωράκης άκουγε τη διαπόμπευσή του από τα έδρανα του Ποταμιού… άφωνος. Αλλά στη τελική… τι να πει; Για μια ακόμη φορά αποκαλύφθηκε.

«Όριο στη διαπραγμάτευση δεν υπάρχει. Όριο για εμάς είναι η αξιοπρέπεια και η προοπτική του ελληνικού λαού», είπε καταχειροκροτούμενος ο πρωθυπουργός.


Το ανάρτησα από http://www.koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: