Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ


Κάθε λεπτό που περνά και μια εξέλιξη! Την ώρα που ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είναι… κλεισμένος στο Μέγαρο Μαξίμου και έχει συνεχείς συσκέψεις με τους αρμόδιους υπουργούς, ήρθε ακόμη μια είδηση… «βόμβα»: την Παρασκευή στις 18:00 θα γίνει προ ημερησίας διατάξεως για τη διαπραγμάτευση.



Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η κυβέρνηση ενημέρωσε την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου για την πρόθεσή της να ενημερώσει τη Βουλή για την πορεία της διαπραγμάτευσης.

Η κυβέρνηση δεν είναι ικανοποιημένη από τις προτάσεις των πιστωτών, θέση που εξέφρασε και ο πρωθυπουργός στη μεταμεσονύκτια δήλωσή του στις Βρυξέλλες.

Ο Αλ. Τσίπρας θα εξετάσει με υπουργούς και τεχνοκράτες τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης, αλλά και θα σχεδιαστεί η διαπραγματευτική στάση της κυβέρνησης εν όψει νέων συναντήσεων, ίσως και πάλι στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι πιθανό να συνεδριάσει και η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου τα μέλη της να ενημερωθούν από την κυβέρνηση για τις τελευταίες εξελίξεις.


Το ανάρτησα από http://periskopio.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: