Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΟΥΣΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ


Την απομάκρυνση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, από την κυβέρνηση ζητά το Κεντρικό Συμβούλιο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, με ψήφισμά του.

Οπως αναφέρεται, «ο κ. Πανούσης επανειλημμένα έχει τοποθετηθεί υπέρ του “κεκτημένου Δένδια”, κάτι το οποίο για εμάς αποτελεί ένα μεγάλο πισωγύρισμα, τόσο για την κυβέρνηση, όσο και για το προοδευτικό και δημοκρατικό κίνημα γενικότερα».



«Oι επανειλημμένες δημόσιες παρεμβάσεις μας γύρω από αυτά τα ζητήματα τους τελευταίους μήνες, παρεμβάσεις που είχαν ως στόχο να υπογραμμίσουν την άποψή μας κι όχι να επιδιώξουν την εκπαραθύρωση του κου Πανούση, έγιναν δεκτές, από τη δική του πλευρά, ως ευθείες βολές εκ μέρους της “αριστεράς του τίποτα”. Θεωρούμε πως οι παρεμβάσεις του αναπληρωτή υπουργού, όπου με απαξιωτικό τρόπο καταφέρεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, είναι απαράδεκτες και κινούνται εκτός των αρχών και των αξιών της Αριστεράς», επισημαίνεται ακόμη στο ψήφισμα, το οποίο χαρακτηρίζει «αποκορύφωμα» την πρόσφατη δήλωση του κ. Πανούση, όπου βάζει στο ίδιο πλαίσιο, «συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ» μαζί με το οργανωμένο έγκλημα, σε ότι αφορά την επιδίωξη απομάκρυνσής του από την κυβέρνηση.

«Φαίνεται πως ο κ. Πανούσης δεν είναι διατεθειμένος πλέον να εξυπηρετήσει το πολιτικό σχέδιο που υπήρξε η βάση για την ανατροπή στις 25 Γενάρη κι ως εκ τούτου απαιτούμε την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση», αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση, ενώ διευκρινίζεται ότι το ψήφισμα «δεν αποτελεί μομφή προς την κυβερνητική πολιτική, αλλά αφορά αποκλειστικά την ασκούμενη πολιτική από πλευράς του κου Πανούση».


Το ανάρτησα από http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: