Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΨΗΦΙΖΩ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Ψηφίζω ΝΑΙ για την Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη και στο ευρώ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015.

Ψηφίζω ΝΑΙ στην ισότιμη και ενεργή συμμετοχή της Ελλάδας στο γίγνεσθαι της Ενωμένης Ευρώπης.

Ψηφίζω ΝΑΙ στην ισότιμη και ενεργή συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και το Ευρώ.

Ψηφίζω ΝΑΙ για την Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη και στο ευρώ για να ακυρώσω κάθε σχέδιο για Grexit που προωθούν μεθοδικά υπαρκτά οικονομικά συμφέροντα κυρίως έξω αλλά και μέσα στην Ελλάδα. Για να αποτρέψω την επιστροφή στην Δραχμή που την αντιλαμβάνομαι ως μια απειλή καταστροφής και χρεοκοπίας για την χώρα μου και ελληνικό λαό.Αγωνίστηκα, αγωνίζομαι και θα αγωνίζομαι μέσα από το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα για μια ισχυρή Ελλάδα μέσα στο γίγνεσθαι της Ευρώπης, της Μεσογείου, των Βαλκανίων και όλου του Κόσμου.

Αγωνίστηκα, αγωνίζομαι και θα αγωνίζομαι μέσα από το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα για μια σύγχρονη και δημιουργική Ελλάδα με ισόρροπη ανάπτυξη μέσα από την μείωση και την εξάλειψη των περιφερειακών και κοινωνικών ανισοτήτων.

Αγωνίστηκα, αγωνίζομαι και θα αγωνίζομαι μέσα από το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα για μια μια ανοιχτή και δημοκρατική κοινωνία με συνοχή, αλληλεγγύη, δικαιοσύνη, με αξιοκρατία, ευκαιρίες και ανθρώπινο πρόσωπο.

Αγωνίστηκα, αγωνίζομαι και θα αγωνίζομαι μέσα από το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα για τον δημοκρατικό σοσιαλισμό, την Κεντροαριστερά και την σύγχρονη δημοκρατική και προοδευτική παράταξη στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Και καθώς εξαιρετικά δηλώνει ο Κώστας Λαλιώτης:
«Το δικό μου ΝΑΙ ισοδυναμεί με το ΟΧΙ σε κάθε πολιτική επιλογή, σε κάθε πρωτοβουλία, σε κάθε δίλημμα, που περιθωριοποιεί την Ελλάδα και την εξωθεί έξω από την Ενωμένη Ευρώπη, έξω από τον πυρήνα της Ζώνης του ΕΥΡΩ.

Με δεδομένη την επικίνδυνη ρευστότητα στη νευραλγική και εύφλεκτη περιοχή των Βαλκανίων και την Νοτιοανατολική Μεσόγειο, με δεδομένες τις συνακόλουθες ανοιχτές προκλήσεις κατά της χώρας μας, η απομόνωση από τις δομές και τους θεσμούς της Ευρώπης καθιστά την πατρίδα μας αδύναμη, εκτεθειμένη και ευάλωτη.


Το δικό μου ΝΑΙ ισοδυναμεί με το ΟΧΙ στις ακραίες νεοφιλελεύθερες και προκλητικά υφεσιακές εμμονές των πιο συντηρητικών κύκλων των Δανειστών, της Ευρωζώνης και του ΔΝΤ.


Το δικό μου ΝΑΙ ισοδυναμεί με κατηγορηματικό ΟΧΙ σε ανιστόρητα μέτωπα και ευφάνταστα σενάρια για «Ιουνιανά» και «Ιουλιανά».

ΝΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ".

Σέβομαι απεριόριστα και κατανοώ κάθε Έλληνα κάθε Ελληνίδα που ψηφίζει ΟΧΙ. Την Δευτέρα με δεδομένες τις διαφορές και τις διαφωνίες μας θα είμαστε και πάλι μαζί, θα ενώσουμε τα χέρια, τις φωνές και τις ελπίδες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: