Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΣΙΠΡΑ: ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΤΟ GREXIT ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ

Δώσαμε μια σκληρή μάχη 6 μήνες τώρα και μέχρι τέλους παλέψαμε για να διεκδικήσουμε μια συμφωνία για να σταθεί η χώρα στα πόδια της.

Πήραμε την ευθύνη της απόφασης για να αποτρέψουμε τις πιο ακραίες απόψεις.
Η συμφωνία είναι δύσκολη αλλά αποτρέψαμε τη μεταφορά του Ταμείου στο εξωτερικό, το σχέδιο της ασφυξίας και την καταρρευση των τραπεζών, σχέδιο που είχε σχεδιαστεί στην εντελεια και είχε αρχίσει να υλοποιείται.


Πετύχαμε την αναδιάρθωση του χρέους και χρηματοδότηση γέφυρα.
Έχουμε αφήσει μια σημαντική παρακαταθήκη πίσω μας για την αναγκαία αλλαγή της Ευρώπης.


Το μήνυμα της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας το στείλαμε σε όλη την Ευρώπη και όλο τον κόσμο.
Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου που δώσαμε μια πολύ σκληρή μαχη που στο τέλς της ημέρα θα δικαιωθεί.
Η απόφαση κραταει την Ελλαδα σε χρηματοπιστωτική ευσταθεια, δίνει δυνατότες ανάκαμψης αλλα μια συμφωνια που η υλοποίησή της είναι δύσκολη.
Τα μέτρα θα δημιουργήσουν υφεσιακές τάσεις αλλά τόσο το πακέτο των 35 δις, η αναδιάρθωση του χρεους θα δημιουργησουν την αίσθηση ότι το Grexit αποτελεί παρελθόν.


Η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαου θα στηρίξει την προσπαθεια για επιστροφη στην αναπτυξη, δωσαμε τη μαχη μεχρι τέλους, τα όποια βάρη θα κατανεμηθούν με κοινωνική δικαιοσυνη. 

Δεν θα πληρωσουν μόνο όσοι τα φορτώθηκαν τόσα χρόνια, ήταν οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής που κατέληξε σε συμφωνία για την Ελλάδα.

Το ανάρτησα από http://kallikratis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: