Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015

ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΆΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΟΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας ή το αργότερο τα ξημερώματα της Τρίτης θέλει η ελληνική πλευρά να έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις με το κουαρτέτο

Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας ή το αργότερο τα ξημερώματα της Τρίτης θέλει η ελληνική πλευρά να έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις με το κουαρτέτο για να κλειδώσει το τελικό κείμενο του μνημονίου και όλα τα προαπαιτούμενα μέτρα για τη δόση των 25 δισ. ευρώ.


Σύμφωνα με πληροφορίες έχει δοθεί εντολή στους βουλευτές να επιστρέψουν και να βρίσκονται στην Αθήνα κατά το διάστημα μεταξύ 11 έως 13 Αυγούστου.

Το νέο μνημόνιο θα έρθει «πακέτο» μαζί με τα προαπαιτούμενα σε δύο άρθρα.

Η κυβέρνηση θα ζητήσει από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να ανοίξει τη Βουλή για να ψηφιστεί το νέο μνημόνιο. Πιθανή ημέρα κατάθεσης στη Βουλή είναι η Τετάρτη 12 Αυγούστου, με στόχο η διαδικασία της ψήφισης να έχει ολοκληρωθεί την Πέμπτη 13 Αυγούστου και σε κάθε περίπτωση πριν από τη σύγκλιση του Eurogroup την Παρασκευή 14 Αυγούστου.

Το Eurogroup αναμένεται να συνεδριάσει την Παρασκευή 14 Αυγούστου και να δώσει το πράσινο φως έτσι ώστε μέχρι τις 18 του μήνα να έχουν πραγματοποιηθεί οι κοινοβουλευτικές εγκρίσεις από τα κοινοβούλια του εξωτερικού.

Εφόσον υλοποιηθεί το χρονοδιάγραμμα αυτό, στις 19 Αυγούστου ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Στήριξης θα εκταμιεύσει την πρώτη δόση του νέου προγράμματος προς την Ελλάδα, κάτι που θα επιτρέψει την αποπληρωμή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στις 20 του μήνα.

Το ανάρτησα από http://www.news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: