Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ ΝΑ ΠΑΣ

Αδελφέ και σύντροφε Μανίκα
αγαπημένε φίλε Στέφανε


Το κενό, που αφήνεις σε όλους και, κυρίως, σε όσους εναπομείναντες ρομαντικούς πιστεύουμε και ονειρευόμαστε ακόμα και ξυπνητοί έναν δίκαιο και φωτεινό κόσμο, είναι πολύ μεγάλο. 


Προσωπικά ξέρω, πως μένουν πια πολύ λίγοι, αυτοί οι άνθρωποι , που θα με καθοδηγούσαν και θα με διαφώτιζαν για την ουσία και το ήθος της πολιτικής, της άσκησης της εξουσίας, το σοσιαλιστικό όραμά μας για τον κόσμο, την δημοκρατική κοινωνία με επίκεντρο τον άνθρωπο...Αλλά να ξέρεις Στέφανε, ότι δεν θα πάψεις στιγμή να είσαι ανάμεσα μας, στην πολιτική, στο ΠΑΣΟΚ, στην Κεντροαριστερά, στις συναντήσεις, στις διαδικασίες, στις πρωτοβουλίες, στην επιμονή του σθένους μας για να διατηρήσουμε πολύχρωμη την ζωή μας και τα όνειρά μας ζωντανά απέναντι στην λεηλασία, στην ανθρωποφαγία... την χρησιμοθηρία.
Ζεις και θα ζεις πάντα μέσα στην μεγάλη προσδοκία για την Αλλαγή που είναι όρος για την εθνική επιβίωση των Ελλήνων και της Ελλάδας, για την Ευρώπη των Λαών.

Και επειδή συνεχίζω αμετανόητη και δεν βρίσκω άλλη λέξη θα την στην πω και πάλι με το πείσμα της βεβαιότητας... Ζεις και θα ζεις πάντα μέσα στην προσδοκία για την ειρηνική επανάσταση, που θα φέρει και θα στεριώσει για όλους τους πολίτες μια κοινωνία ανθρώπινη, μια κοινωνία δημοκρατική, μια κοινωνία αλληλεγγύης.


Να δώσεις τα χαιρετίσματά μας στον Ανδρέα, την Μελίνα, τον Γιώργο, τον Διονύση, σε όλους τους δικούς μας, σε όλους τους συντρόφους μας.
Καλό ταξίδι για εκεί, που κίνησες και πέταξες να πας.
Τα πουλιά ξέρουν να πετούν.

Καλή αντάμωση Γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ".Θούλη Σιδηροπούλου
Δεν υπάρχουν σχόλια: