Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015

ΕΙΚΟΣΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ!

Υπάρχουν οι φωτογραφίες που εντυπωσιάζουν αλλά υπάρχουν και κάποιες που απλά έρχονται στη πιο κατάλληλη στιγμή για να σου φτιάξουν τη μέρα. 20 από αυτές τις φωτογραφίες θα σας παρουσιάσουμε στη συνέχεια. Οπλιστείτε λοιπόν με το μεγαλύτερο χαμόγελό σας και απολαύστε..
# 1. Αυτή τη γάτα που βρέθηκε από τον ιδιοκτήτη της να κοιμάται στη γλάστρα.


# 2. Αυτό το όμορφο ψάρι που ονομάζεται ‘sea robin’.# 3. Αυτό το μικρό κορίτσι στη Μογγολία, που μοιράζεται μια ευτυχισμένη στιγμή με τη καμήλα του. # 4. Αυτά τα σκυλιά που στον ελεύθερο χρόνο τους σώζουν την ανθρωπότητα.


# 5. Αυτό το ζευγάρι πιθήκων που κάθεται πάντα με τις ουρές δεμένες με αυτό το τρόπο.


# 6. Αυτός ο όμορφος άνθρωπος που μόλις έσωσε ένα μικρό ελάφι από πνιγμό.


# 7. Αυτό το σκυλί που του αρέσει να κοιμάται ανάσκελα για να δροσίζεται από το κλιματιστικό.# 8. Η αντίδραση αυτού του θαλάσσιου ίππου μόλις του έκαναν δώρο για τα γενέθλια του μια τούρτα από ψάρια.


# 9. Αυτά τα δίδυμα μωρά που μόλις γεννήθηκαν, κρατάει το ένα το χέρι του άλλου σφιχτά


# 10. Αυτή η καμηλοπάρδαλη που αγαπά τον άνθρωπό της τόσο πολύ!


# 11. Αυτά τα μωρά βίδρες που αποκοιμήθηκαν πάνω στη πετσέτα.


# 12. Αυτά τα δίδυμα μωρά που φορούν τα πιο αξιολάτρευτα ρούχα: “Αγοράζεις ένα” και “Παίρνεις το άλλο δώρο”.


# 13. Αυτό το μικρό κορίτσι με την όμορφη καρδιά που πήρε το ψάρι που μόλις έπιασε ο μπαμπάς της και το αγκάλιασε με αγάπη.


# 14. Αυτό το μωρό που ξεκαρδίζεται με αυτά που κάνει ο καλύτερος του φίλος!


# 15. Αυτή η φωτογραφία που αποδυκνείει ότι το σχήμα και το μέγεθος δεν έχουν καμία σημασία σε μια οικογένεια.


# 16. Αυτό το μικρό άλογο που δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το αρκουδάκι του.


# 17. Αυτά τα δύο κορίτσια που δεν γνωρίζουν το ένα το άλλο, αλλά αυτό δεν τα εμποδίζει να κρατιούνται χέρι χέρι.


# 18. Τα φιλαράκια που κοιμούνται πάντα μαζί!


# 19. Αυτή η στιγμή, που παρουσιάζει τη πραγματική αγάπη μιας μάνας προς το παιδί της.


# 20. Αυτό το παιδί που μοιράζει λεμονάδα στους περαστικούς. Το μόνο που θέλει ως αντάλλαγμα; Ένα πλατύ χαμόγελο!

Αν οι φωτογραφίες μας σας άρεσαν, μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας. Μπορεί έτσι να φτιάξετε και την ημέρα κάποιου άλλου...

Το ανάρτησα από http://www.tilestwra.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: