Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΑΛΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Η δήλωση του Κώστα Λαλιώτη για τη βομβιστική επίθεση στο σπίτι του


Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε στις 04:25 τα ξημερώματα της Παρασκευής, στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου διαμένει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Λαλιώτης, στον Λυκαβηττό...

Από την έκρηξη σημειώθηκαν ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας και στο σταθμευμένο Ι.Χ. του κ. Λαλιώτη. Νωρίτερα, στις 01:15, άγνωστοι έριξαν μολότοφ στο υπουργείο Πολιτισμού, στην οδό Μπουμπουλίνας, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στην είσοδο του κτιρίου. Η Αστυνομία αναζητεί τους δράστες.

Ο Κώστας Λαλιώτης, κατόπιν του περιστατικού, έκανε την εξής δήλωση:

"Η Δημοκρατία με τους Θεσμούς της και οι Πολίτες με τις ελευθερίες και τα δικαιώματά τους κατοχυρώνουν πάντα συμβολικά και ουσιαστικά ένα ακατάλυτο, αδιαπραγμάτευτο και ισχυρό κεκτημένο ζωής απέναντι στον ζόφο της τρομοκρατίας με την προκλητική βία και τον διάχυτο φόβο της, με τις βομβιστικές επιθέσεις και τις εγκληματικές πρακτικές της.

Η απάντηση της Δημοκρατίας και των Πολιτών οφείλει πάντα να συνδέεται άρρηκτα με σθεναρή στάση, με υψηλό φρόνημα και με αταλάντευτη πίστη στις δημοκρατικές αρχές, αξίες και παραδόσεις".


Το ανάρτησα από http://www.epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: