Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΤΟ ΒΗΜΑ" ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΔΕΝ ΥΠΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ»

Αναλυτικά παρακάτω το δημοσίευμα του Βήματος: 
Πρώτο Σχόλιο μου: "Διαβάζω στην εφημερίδα "Το Βήμα" ότι δεν υπαναχωρούν οι αγρότες της Ημαθίας....το άρθρο όμως αναφέρεται μόνο στον Σύλλογο Γεωργών Αλεξάνδρειας ... που θα επιδόσει ψήφισμα, συνεχίζει το άρθρο, στους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία και στον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας ...κατεβαίνοντας με 100 τρακτέρ στην πόλη της Βέροιας.

Για αρχή 3 ερωτήματα:

1) Στο σύνολο των γεωργών της Αλεξάνδρειας ο συγκεκριμένος Σύλλογος Γεωργών Αλεξάνδρειας σε τι ποσοστό εκπροσωπει τους γεωργούς αφ΄ενός της συγκεκριμένης περιοχής και αφ΄ετέρου στο σύνολο του νομού Ημαθίας;

2) Η επιλογή της συμβολικής κατάληψης της Εφορίας στην Βέροια έχει οποιαδήποτε σχέση με τον Βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ κύριο Απόστολο Βεσυρόπουλο; ...Θέλει να

εγγράψει κανείς υποθήκες του προσωπικού του πολιτικού μέλλοντος αλλά και να καθορίσει την εκλογή του ή της... Προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας;
3) Αυτός που φαίνεται ως ο επικεφαλής της κίνησης των γεωργών Αλεξάνδρειας γιατί επιδίδει ψήφισμα μόνον στους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Ημαθίας και όχι και στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας της Ημαθίας... ο οποίος και διατηρεί διαχρονικά άριστες σχέσεις τόσο με επώνυμα συνεταιριστικά στελέχη όσο και με συνεταιρισμούς αλλά και τις συνεταιριστικές βιομηχανίες της Ημαθίας;"

Δεύτερο Σχόλιό μου: Ο "απολογισμός" των τρακτέρ που τελικά εμφανίστηκαν στην Εφορία Βέροιας ήταν 30 με 40 και άλλα τόσα αγροτικά αυτοκίνητα... Στην δε πόλη της Βέροιας περί τα 20 τρακτέρ σύμφωνα με τις φωτογραφίες του ρεπορτάζ των τοπικών δημοσιογράφων.

Το δημοσίευμα:
 

«Θα καταστείλουμε τις προσπάθειες για κατάργηση του πρωτογενούς τομέα»
Σε εναλλακτικές κινητοποιήσεις προχωρούν οι αγρότες του νομού Ημαθίας, που παρά το γεγονός ότι ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους στα μπλόκα δηλώνουν ότι δεν υπαναχωρούν από τις θέσεις τους.

«Ξεκαθαρίζουμε ότι θα σκληρύνουμε τη στάση μας, και όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο, όσο πλησιάζει η ώρα κατάθεσης των νομοσχεδίων του ασφαλιστικού και φορολογικού στη Βουλή για ψήφιση» δήλωσε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Μεσσαλάς και πρόσθεσε: «Δεν θα κάνουμε πίσω. Δουλεύουμε για την ενδυνάμωση και κάθαρση του αγροτικού κινήματος σε συνεργασία με άλλους του κλάδου σε όλη την Ελλάδα και στόχος μας είναι ενωμένοι να καταστείλουμε τις προσπάθειες που επιχειρούνται για τον αφανισμό του πρωτογενούς τομέα».

Το πρόγραμμα της σημερινής κινητοποίησης περιλαμβάνει κάθοδο με τρακτέρ αγροτών στην πόλη της Βέροιας, με πρώτη στάση το κτήριο της εφορίας στις 11 το πρωί, υπηρεσία την οποία και προτίθενται να αποκλείσουν συμβολικά, επιδίδοντας ψήφισμα διαμαρτυρίας στην προϊσταμένη.

Στη συνέχεια, αφού γίνει πορεία με τα τρακτέρ στην πόλη της Βέροιας, τα 100 τρακτέρ που αναμένεται να συμμετέχουν στην κινητοποίηση θα μεταβούν στα γραφεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, στους οποίους και θα επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Τελευταίος σταθμός των αγροτών του νομού Ημαθίας θα είναι το κτήριο της αντιπεριφέρειας, όπου και θα κατατεθεί ψήφισμα στον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη. Το ανάρτησα από http://www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: