Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ "ΤΑ ΧΩΝΕΙ" ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ: ΌΨΕΙΣ ΤΟΥ ΊΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ


Διμέτωπη επίθεση σε Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά σχετικά με τη στάση τους στον εκλογικό νόμο.

«Ο κος Τσίπρας και ο κος Μητσοτάκης είναι όψεις του ίδιου νομίσματος. Αρνούνται πεισματικά τον διάλογο. Δεν θέλουν συμφωνία για τον εκλογικό νόμο», αναφέρει η ίδια και προσθέτει: «Κόντρα στην θέληση των πολιτών για εθνική συνεννόηση επιδιώκουν την πόλωση και τον διχασμό».

«Ο κος Τσίπρας με την επίκληση της απλής αναλογικής ναρκοθετεί την διακυβέρνηση της χώρας», τονίζει η ίδια και συνεχίζει: «O κος Μητσοτάκης με την εμμονή στο bonus των 50 εδρών αρνείται την αναλογικότητα και την ισοδυναμία της ψήφου των πολιτών. Κάνουν λάθος βέβαια αν νομίζουν πως ο καθένας για λογαριασμό του θα σημαδέψει τα χαρτιά των πολιτικών εξελίξεων».

«Έχουν γνώση οι φύλακες – πολίτες και θα τους κλείσουν τον δρόμο. Και την ύστατη αυτή ώρα επαναλαμβάνω προς τους δύο την πρόσκληση πρόκληση για πάγωμα της διαδικασίας και συζήτηση από μηδενική βάση για κοινής αποδοχής εκλογικό νόμο», επισημαίνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και καταλήγει: «Η πρότασή του ΠΑΣΟΚ είναι ολοκληρωμένη και αξιόπιστη. Είναι εδώ και δείχνει το δρόμο».


Το ανάρτησα από http://thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: