Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΈΓΙΝΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ (4) ΦΟΡΕΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ: ΑΙΧΜΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΆΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΥΓΗ"


Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση η Ομοσπονδία της Άρσης Βαρών απαντά στην Αυγή για τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών με τα οποία εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Πύρρου Δήμα και του αθλήματος γενικότερα.


Στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία χαρακτηρίζει «ανεξήγητους» και «αήθεις» τους χαρακτηρισμούς του αρθρογράφου της Αυγής και παρουσιάζει λεπτομερώς όλη την αγωνιστική δραστηριότητα του Πύρρου Δήμα από το 1991 που ξεκίνησως ως το 2004 που σταμάτησε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών έχει ως εξής:

«H EOAB, στους μέχρι τώρα ανεξήγητους και αήθεις χαρακτηρισμούς εις βάρος τόσο του τέσσερις φορές Ολυμπιονίκη, Πύρρου Δήμα, όσο και του ιστορικού αθλήματος της Άρσης Βαρών, επέλεξε να αφήσει διακεκριμένες προσωπικότητες και φορείς του ελληνικού αθλητισμού να   τοποθετηθούν επί του θέματος.

Σήμερα με αφορμή νέο δημοσίευμα, στο οποίο μαζί με υποδείξεις, στην Ολυμπιονίκη μας Κατερίνα Στεφανίδου επανέρχεται με απαξιωτικές αναφορές για την Άρση Βαρών και τους «αρσιβαρίστες», η ΕΟΑΒ αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα λεπτομερή αναφορά της αγωνιστικής δραστηριότητα του Πύρρου Δήμα.

Μοναδικός μας στόχος ν`αποκατασταθεί η αλήθεια, που δυστυχώς η εφημερίδα Αυγή με το περιεχόμενο του άρθρου της «τι είδους άθλημα είναι αυτό που ένας πρωταθλητής αγωνίζεται μία ή δύο φορές σε τέσσερα χρόνια από Ολυμπιάδα σε Ολυμπιάδα, όπως ο Πύρρος Δήμας;», που απέκρυψε επιμελώς.

Δίνουμε στη δημοσιότητα την αγωνιστική δραστηριότητα του Πύρρου Δήμα από το 1991 που ξεκίνησε να συμμετέχει σε αγώνες μέχρι και το 2004 που ολοκλήρωσε τη μεγάλη του πορεία και προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Ολυμπιονίκης μας Πύρρος Δήμας μεταξύ των Ολυμπιακών Αγώνων της Βαρκελώνης 1992 και της Ατλάντα 1996 συμμετείχε σε 19 διοργανώσεις. Μεταξύ των Ολυμπιακών Αγώνων της Ατλάντα 1996 και του Σίδνεϊ 2000 σε εννέα (9) διοργανώσεις και μεταξύ του Σϊδνεϊ 2000 και της Αθήνας 2004 σε τέσσερις (4) διοργανώσεις.

Ο Πύρρος Δήμας στη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του, ενώ αντιμετώπισε σοβαρούς τραυματισμούς, οι οποίοι τον οδήγησαν πολλές φορές στο χειρουργείο, με το μεγάλο αγωνιστικό του πάθος κατάφερνε να ξεπερνά τους τραυματισμούς και ν`αγωνίζεται, προκειμένου να προσφέρει χαρά στους Έλληνες, αλλά και να σηκώνει τη σημαία της Ελλάδας όσο πιο ψηλά μπορούσε.

Μαζί με τις συμμετοχές του Πύρρου Δήμα θα αναφέρουμε και τα μετάλλια που κέρδισε με την ελπίδα ότι δεν θα αμφισβητηθούν κι αυτά:

Τρία χρυσά και 1 χάλκινο μετάλλιο σε Ολυμπιακούς αγώνες
Έξι χρυσά 2 αργυρά και 4 χάλκινα σε Παγκόσμια πρωταθλήματα
Τρία χρυσά, 3 αργυρά και 5 χάλκινα σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Η συμμετοχή του Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα σε Αγώνες 1991-2004:

Ημερομηνία Αγώνων Πρωτάθλημα

1991 Πρωτάθλημα Επιλέκτων
1992 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
1992 Ολυμπιακοί Αγώνες
1993 Πρωτάθλημα Ευρωπαϊκής Ένωσης
1993 Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
1993 Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων
1993 Μεσογειακοί Αγώνες
1993 Παγκόσμιο πρωτάθλημα
1993 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
1994 Κύπελλο πρωταθλητών
1994 Παγκόσμιο Gala
1994 Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων & ΣΑ
1994 Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών
1994 Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Ελπίδων
1995 Διεθνείς Αγώνες Τόφαλος Κακούσης
1995 Πρωτάθλημα Ευρωπαϊκής Ένωσης
1995 Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων & ΣΑ
1995 Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών
1995 Διαβαλκανική Συνάντηση Ειρήνης
1995 Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών
1995 Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών
1996 Διεθνείς Αγώνες Τόφαλος Κακούσης
1996 Ολυμπιακοί Αγώνες Ατλάντα
1997 Διεθνείς Αγώνες Βενιζέλεια
1997 Πανελλήνια Ανδρών
1998 Διεθνείς Αγώνες Τόφαλος Κακούσης
1998 Πρωτάθλημα Ευρωπαϊκής Ενωσης
1998 Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών
1998 Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών
1998 Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών
1999 Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών
2000 Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
2000 Ολυμπιακοί Αγώνες
2002 Διεθνείς Αγώνες Τόφαλος Κακούσης
2003 Πρωτάθλημα Επιλέκτων
2004 Πρωτάθλημα Επιλέκτων
2004 Ευρωπαϊκό πρωτ Ανδρών
2004 Ολυμπιακοί Αγωνες


Το ανάρτησα από http://thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: