Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016

ΤΟ ΚΙΔΗΣΟ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ: ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ Ε.Σ.Υ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ


Με μια σκληρή ανακοίνωση το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών επιτίθεται στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και διερωτάται: «Ποιά είναι η πρόταση της κυβέρνησης για τη δημόσια υγεία και το κράτος; Η αντικατάσταση του Συντάγματος, του κράτους δικαίου, της Δικαιοσύνης, του Τύπου και των νόμων από τον κάθε κ. Πολάκη;».


«Σαν Δήμαρχος περηφανευόταν πως κρατούσε μαύρα βιβλία», αναφέρει αρχικά το ΚΙΝΗΜΑ και συνεχίζει: «Σαν γιατρός, ανέβαζε φωτογραφίες ασθενών στο facebook, με το ιατρικό τους ιστορικό και εμφανή τα ονόματα, παραβιάζοντας το ιατρικό απόρρητο.

Σαν αναπληρωτής Υπουργός Υγείας:

– παραβίασε το νόμο στις προαγωγές του ΚΕΕΛΠΝΟ

– απείλησε εκπρόσωπο του τύπου

– απαίτησε η Δικαιοσύνη να μην ελέγχει την εξουσία

– χειρούργησε σε νοσοκομείο του ΕΣΥ χωρίς να ανήκει στο ΕΣΥ – χωρίς να έχει προσληφθεί στο ΕΣΥ, χωρίς να έχει περάσει καμία διαδικασία ένταξης του σε αυτό».

«Η ερώτηση είναι απλή, και αφορά όλους – πολίτες και πολιτικό σύστημα: ποιά είναι η πρόταση της κυβέρνησης για τη δημόσια υγεία και το κράτος; Η αντικατάσταση του Συντάγματος, του κράτους δικαίου, της Δικαιοσύνης, του Τύπου και των νόμων από τον κάθε κ. Πολάκη;», διερωτώνται στο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν:

«Για την ιστορία:

Η εγχείριση από τον κ. Πολάκη ήρθε να καλύψει την έλλειψη έργου και αυτής της κυβέρνησης στον κρίσιμο τομέα της Υγείας. Η τελευταία πρόσληψη νοσηλευτών στο ΕΣΥ έγινε επί Γιώργου Παπανδρέου. Ήταν μία από τις δύο προεκλογικές μας δεσμεύσεις: επιπλέον δαπάνες μόνο για την Παιδεία και την Υγεία.

Το ΕΣΥ και η δημόσια υγεία, βρίσκονται υπό κατάρρευση. Οι ελλείψεις έχουν κορυφωθεί τόσο στην πρωτοβάθμια, όσο και την δευτεροβάθμια περίθαλψη, ενώ οι κενές οργανικές θέσεις γιατρών δεν καλύπτονται πλέον ούτε από τους επικουρικούς γιατρούς (συμβάσεις ενός έτους) ούτε από τα «μπλοκάκια».

Τα εγκαίνια του νοσοκομείου στη Σαντορίνη, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, έγιναν με δυνάμεις που σύμφωνα με την ΕΙΝΑΠ αποσπάστηκαν με Υπουργικές Αποφάσεις από το Αττικό Νοσοκομείο των ελλείψεων και των ράντζων. Στο πρώτο σοβαρό περιστατικό χρειάστηκε να γίνει αεροδιακομηδή στο νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ εκεί μεταφέρθηκε ακόμα και ασθενής με θλαστικά τραύματα.

Σε αυτά, η κυβέρνηση απαντά με ασκήσεις επικοινωνίας, με κορδέλες, το «φαινόμενο Πολάκη» και ένα χειρουργείο ρουτίνας, που έγινε παρανόμως από έναν περαστικό που δεν ανήκει στο ΕΣΥ, αλλά αντιθέτως, νομίζει πως του ανήκει το ΕΣΥ, όπως και το κράτος – τον αναπληρωτή Υπουργό κ. Πολάκη».

Το ανάρτησα από http://thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: