Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΠΑΠΠΑΣ "ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.. ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΩΝ 1600 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ MEGA, STAR, ALPHA KAI "E" ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΆΓΝΩΣΤΗ!Με τους νέους καναλάρχες, που εξασφάλισαν άδεια στον πρόσφατο διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών συναντάται ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς στη ΓΓΕΕ.

Θα συζητηθεί το αποτέλεσμα του διαγωνισμού και οι επόμενες κινήσεις, όπως ο δεύτερος έλεγχος των πόθεν έσχες των «νικητών» και η καταβολή του 1/3 του συνολικού τιμήματος η οποία πρέπει να γίνει εντός 15 ημερών.

Το μαύρο θεωρείται δεδομένο σε λιγότερο από 90 μέρες και είναι άγνωστο τι θα γίνει με τους περίπου 1600 εργαζόμενους σε Mega, Star, Alpha και «Ε».

Ένσταση από Alpha! Ζητά την ακύρωση του διαγωνισμού για τις άδειες.Με τους νέους καναλάρχες, που εξασφάλισαν άδεια στον πρόσφατο διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών συναντάται ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς στη ΓΓΕΕ.

Πρόκειται για μια συνάντηση που δημιούργησε μεγάλο μπέρδεμα, αφού αρχικά είχε προαναγγελθεί για το Μέγαρο Μαξίμου και εν συνεχεία ανακοινώθηκε ότι θα γίνουν στην ΓΓΕΕ οι συναντήσεις.

Λίγο αργότερα όμως, γινόταν γνωστό με κυβερνητικό έγγραφο πως ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος θα συναντηθεί αρχικά με τους εκπροσώπους των τεσσάρων προσωρινών υπερθεματιστών των τηλεοπτικών αδειών, στη συνέχεια θα ενημερώσει για τα αποτελέσματά της συνάντησης τον Υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, ο οποίος κατόπιν θα έχει εντός της ημέρας συναντήσεις με τις ιδιοκτησίες των προσωρινών υπερθεματιστών.

Στις συναντήσεις αυτές προφανώς θα συζητηθεί το αποτέλεσμα του διαγωνισμού και οι επόμενες κινήσεις, όπως ο δεύτερος έλεγχος των πόθεν έσχες των «νικητών» -ο πρώτος έγινε πριν τον διαγωνισμό- και η καταβολή του 1/3 του συνολικού τιμήματος η οποία πρέπει να γίνει εντός 15 ημερών από την κατοχύρωση του αποτελέσματος.

Σε κάθε περίπτωση εντός των 90 ημερών πρέπει το το τοπίο να ξεκαθαρίσει πλήρως αφού σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό Ν. Παππά «έχουμε το απώτατο όριο που ορίζει τις 90 ημέρες αλλά ελπίζω ότι σε συνεννόηση και με τους προσωρινούς υπερθεματιστές θα μπορέσουμε να ορίσουμε και ένα χρονοδιάγραμμα. Οι καινούργιοι σταθμοί θα πρέπει να είναι σε θέση να προβάλουν πρόγραμμα την ώρα που θα γίνει το πέρασμα στην καινούργια ημέρα της τηλεόρασης».

Άγνωστο τι θα γίνει με τους εργαζομένους στα κανάλια που δεν πήραν άδεια

Την ίδια στιγμή και με βάση τα όσα αναφέρουν στελέχη της κυβέρνησης στις δημόσιες δηλώσεις τους το μαύρο θεωρείται δεδομένο σε λιγότερο από 90 μέρες και είναι άγνωστο τι θα γίνει με τους περίπου 1600 εργαζόμενους σε Mega, Star, Alpha και «Ε» η τύχη των οποίων θα κριθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Νέες απειλές Σπίρτζη

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο νέες απειλές και «αιχμές» εκτόξευσε σήμερα Δευτέρα ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, κατά των καναλιών που πήραν άδεια αλλά και αυτών που δεν κατάφεραν να πάρουν.

«Όποιος δεν δώσει τα λεφτά θα χάσει την άδειά του», δήλωσε στην ΕΡΤ. Ο κ Σπίρτζης άφησε και αιχμές μάλιστα εναντίον του ΣΚΑΙ λέγοντας ότι τα δυο κανάλια που δεν πήραν άδεια, ο Αlpha και το Star, έδειξαν μια ευπρέπεια, σε αντίθεση με άλλα που δεν την έδειξαν, ενώ πήραν άδεια.

Ταυτίστηκε με τη δήλωση της κας Γεροβασίλη περί καναλιών που είναι πια «σαν τα αυθαίρετα στο δάσος» ενώ διερωτήθηκε «Γιατί δεν είναι αυθαίρετα; Με το ίδιο σκεπτικό τα παράνομα ξενοδοχεία θα πρέπει να λειτουργούν».

Προειδοποίησε επιπλέον για ακόμα μια φορά την Digea πως αν δεν κάνει σωστά τη δουλειά της θα έχει τις συνέπειες που ορίζει ο νόμος. «Είναι δυνατόν να αφήσει μη αδειοδοτούμενους σταθμούς να συνεχίσουν να εκπέμπουν;», τόνισε.

Ισχυρίστηκε ότι οι εργαζόμενοι των καναλιών που δεν πήραν άδεια θα απορροφηθούν από τα νέα κανάλια ενώ υπερασπίστηκε και τον κουμπάρο του, κύριο Καλογρίτσα, λέγοντας ότι δεν έχει ευνοηθεί στις εργολαβίες που έχει πάρει η εταιρία του.

Για το ΣτΕ είπε μέχρι τώρα έχει βγάλει δυο αποφάσεις με κατεύθυνση που είναι άλλη από αυτή που λέει η ΝΔ ενώ τέλος κατηγόρησε τη ΝΔ ότι υπερασπίζεται συμφέροντα εταιριών στη χώρα μας.

Ένσταση από Alpha! Ζητά την ακύρωση του διαγωνισμού για τις άδειες

Εξάλλου, ένσταση στην επιτροπή διενέργειας για την ακύρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και αποκλεισμού της εταιρίας του Ιβάν Σαββίδη από επιλαχούσα κατέθεσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο νομικός εκπρόσωπος Πάνος Λαζαράτος μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ο κύριος Σαββίδης έκανε μηδενική προσφορά και για αυτό στάλθηκε εξώδικο και κατατέθηκε και ένσταση στην Επιτροπή του διαγωνισμού να προχωρήσει σε ακύρωση. Οπως αναφέρει «ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης είπε τουλάχιστον 7 φορές ότι ο ίδιος δεν είχε άλλο σκοπό παρά να ανεβάσει την τιμή έναντι των άλλων συμμετεχόντων.»

«Αν υπήρχε θέμα σύμπραξης τότε το πρόβλημα είναι ακόμη πιο σοβαρό» είπε ο κ. Λαζαράτος ενώ σημείωσε ότι «το άρθρο ένα λέει ότι η διαδικασία πρέπει να διασφαλίσει τον ανόθευτο ανταγωνισμό και αυτό παραβιάζεται με την διαδικασία λοταρία και χαρακτήρισε την αιτιολογία του άρθρου 4 έωλη.»

«Οδηγούμαστε και σε προβλήματα νοθείας του διαγωνισμού και στο μέλλον» πρόσθεσε ενώ αναφερόμενος στο θέμα του πόθεν έσχες υπογράμμισε ότι ο έλεγχος γίνεται μετά τον διαγωνισμό και δεν αποτελεί λόγο ακύρωσή του αλλά είναι σοβαρό ζήτημα. Τέλος, είπε ότι θα ήταν καλύτερα το Συμβούλιο της Επικρατείας να αποφασίσει πριν το διαγωνισμό και όχι μετά.

Το ανάρτησα από http://thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: