Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: 42 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2016

 #42ΧρόνιαΠΑΣΟΚ«Aμετακίνητη είναι η στάση μου και απόλυτη η πίστη και η προσήλωσή μου στις βασικές αρχές και τους στόχους της Ιδρυτικής Διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη.

Σήμερα και στον παρόντα χρόνο, στην Ελλάδα του 2016 οι βασικοί μακροπρόθεσμοι στόχοι μας οφείλουν να
εντάσσονται και να συνοψίζονται στο τρίπτυχο που προσδιορίζει και τον ιδεολογικοπολιτικό προσανατολισμό μας Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Απελευθέρωση των Ελληνίδων και Ελλήνων εργαζομένων, δηλαδή ο σοσιαλιστικός μετασχηματισμός της κοινωνίας μας. 

Για μια κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας μας έξω από τα πλαίσια κάθε είδους εξάρτησης. 

Με πρότυπο μας τον αυθεντικό, τον ασυμβίβαστο, τον γενναίο, τον επαναστάτη, τον ανθρώπινο Ηγέτη της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης, τον Ανδρέα Παπανδρέου συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για έναν κόσμο ανώτερων πανανθρώπινων αξιών, έναν κόσμο αισιοδοξίας για το μέλλον, λαχτάρας για την ζωή, δημιουργίας και προσφοράς για τον Λαό και την Πατρίδα μας. 

Γιατί αυτός ο σπάνιος και ακριβός δρόμος που μας έδωσε και καθοδήγησε ο Ιδρυτής μας, μας ξεσήκωσε για πάντα κι έτσι αφήσαμε για πάντα τις ήσυχες ώρες μιας ανυποψίαστης καθημερινότητας για το συναρπαστικό έργο της αναγέννησης της Ελλάδας στο οποίο είμαστε όλοι πρωταγωνιστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: