Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: 42 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2016

 #42ΧρόνιαΠΑΣΟΚ«Aμετακίνητη είναι η στάση μου και απόλυτη η πίστη και η προσήλωσή μου στις βασικές αρχές και τους στόχους της Ιδρυτικής Διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη.

Σήμερα και στον παρόντα χρόνο, στην Ελλάδα του 2016 οι βασικοί μακροπρόθεσμοι στόχοι μας οφείλουν να
εντάσσονται και να συνοψίζονται στο τρίπτυχο που προσδιορίζει και τον ιδεολογικοπολιτικό προσανατολισμό μας Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Απελευθέρωση των Ελληνίδων και Ελλήνων εργαζομένων, δηλαδή ο σοσιαλιστικός μετασχηματισμός της κοινωνίας μας. 

Για μια κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας μας έξω από τα πλαίσια κάθε είδους εξάρτησης. 

Με πρότυπο μας τον αυθεντικό, τον ασυμβίβαστο, τον γενναίο, τον επαναστάτη, τον ανθρώπινο Ηγέτη της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης, τον Ανδρέα Παπανδρέου συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για έναν κόσμο ανώτερων πανανθρώπινων αξιών, έναν κόσμο αισιοδοξίας για το μέλλον, λαχτάρας για την ζωή, δημιουργίας και προσφοράς για τον Λαό και την Πατρίδα μας. 

Γιατί αυτός ο σπάνιος και ακριβός δρόμος που μας έδωσε και καθοδήγησε ο Ιδρυτής μας, μας ξεσήκωσε για πάντα κι έτσι αφήσαμε για πάντα τις ήσυχες ώρες μιας ανυποψίαστης καθημερινότητας για το συναρπαστικό έργο της αναγέννησης της Ελλάδας στο οποίο είμαστε όλοι πρωταγωνιστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: