Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ (ΘΟΥΛΗ): ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ 6ης ΜΑΪΟΥ 2012

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ (ΘΟΥΛΗ)
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ
Οφείλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με τίμησαν με τη ψήφο τους, όλους όσοι προσήλθαν σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές και ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ. 

Κατέβηκα υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ χωρίς διαπραγματεύσεις και προαπαιτούμενα, δίχως τον παραμικρό φόβο, παρότι γνώριζα πολύ καλά ότι αυτή είναι η δυσκολότερη στιγμή του Κινήματος μας.

Στον εξαιρετικά σύντομο προεκλογικό μου αγώνα των δέκα ημερών πορεύτηκα έντιμα γνωρίζοντας πόσο σημαντική για το μέλλον του τόπου μας ήταν αυτή η εκλογική μάχη χωρίς να αποκλίνω από τις βασικές μου αρχές, αξίες και θέσεις. 


Δίχως συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, με ειλικρίνεια για τα σφάλματα και τις παραλείψεις του παρελθόντος, μακριά από «ταξίματα» και επιζήμιες πρακτικές άλλων εποχών για την πολιτική ζωή του τόπου.
Χωρίς υποτιμιτικές για τον κοινό νου των ψηφοφόρων φωτογραφικές σχέσεις, χωρίς εύκολες υποσχέσεις, με καθαρές θέσεις και απόψεις για το μέλλον του τόπου μας. Δεν αρκέστηκα σε μια ευχολογική καταγραφή έργων, αλλά προσπάθησα να διατυπώσω μια ρεαλιστική πρόταση πρακτικών δράσεων κρατώντας απέναντι στους συνυποψηφίους μου στάση Κοινού Αγώνα.

Στάθηκα αντίθετα στο παλιό και φθαρμένο ΠΑΣΟΚ, αναζητώντας νέους ανθρώπους που θα στηρίξουν το Κίνημα την επόμενη ημέρα. 

Αυτήν την πολιτική αντίληψη υπηρέτησα και αυτό στοχεύω και σκοπεύω να συνεχίσω να κάνω αδιαπραγμάτευτα, χωρίς να ασπάζομαι πρακτικές άλλων που διαχρονικά συνέβαλαν αρνητικά στη συνολική εικόνα του ΠΑΣΟΚ.

Οι εκλογές της 6ης Μαΐου θα καταγραφούν, ως το κύριο σταυροδρόμι στην σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδας. Υπάρχουν ισχυρά μηνύματα αλλά και σπάνιες ευκαιρίες.

Ο ελληνικός λαός έδωσε σαφή εντολή για συνεργασία του πολιτικού κόσμου, για συνεργασία των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων. Ελπίζω τις επόμενες ημέρες οι πολιτικοί ηγέτες, που φραστικά εγγυήθηκαν ένα περήφανο μέλλον του ελληνικού λαού, να μη φανούν ανάξιοι των υψηλών προσδοκιών, που φέρνει το αποτέλεσμα της κάλπης.Τώρα είναι ώρα για πράξεις και τώρα θα φανούν οι καλές και πατριωτικές προθέσεις όλων.

Όλοι μας πρέπει να αναγνώσουμε τα αποτελέσματα με ιδιαίτερη περίσκεψη. Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να αναγεννηθεί και να επανιδρυθεί, να γίνει πάλι ο βασικός μοχλός προόδου και ανάπτυξης, δικαιοσύνης και αλληλεγγύης στην Πατρίδα μας. Ο βασικός εκφραστής των Σοσιαλιστικών ιδεών για μια κοινωνία με ανθρώπινο πρόσωπο. 


Το εγχείρημα είναι δύσκολο, καθόλου απλό, αλλά είναι το πρώτο καθήκον όλων όσοι πιστεύουν στις αξίες και στις αρχές της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης.

Σε αυτόν τον αγώνα είμαι παρούσα, ως μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και, ως υποψήφια Βουλευτής στη δυσκολότερη μάχη του. 

Στρατευμένη πάντα δίπλα στους συμπολίτες μου, με μαχητική διάθεση και δράση για την αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων και με αστείρευτη την ελπίδα και τη βεβαιότητα ότι οι Έλληνες θα σταθούμε Υπερήφανα και Αγωνιστικά στις δύσκολες ημέρες που έρχονται.

Το ανάρτησα από
http://www.sidiropoulouthouli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: