Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΒΑΡΒΑΡΟΙ

Χρυσοχοΐδη εσύ και οι φίλοι σου και οι υπάκουοί σου και τα εντελλόμενά σου, αυτό που ξεκινήσατε το 2010 πριν τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, δεν θα σας επιτρέψω να το ξαναεπαναλάβετε.

Είμαι βεβαία ότι καταλαβαίνεις Χρυσοχοΐδη και με καταλαβαίνουν και όλοι οι εν υπηρεσία

και "υπηρεσίες" ενεργοί ή συνταξιούχοι φίλοι ή υπάκουοι ή εντελλόμμενα σου είτε ως περίγυρος, είτε ως αποσπασμένοι, είτε ως μετακλητοί είτε ως υποστηρικτές δικοί σου ή άλλων με πολιτική ιδιότητα είτε διορισμένοι.... και σε κομματικά όργανα κ.α. ΧΡΗΣΙΜΟΘΗΡΕΣ.

Επειδή λοιπόν οι γνωστοί-άγνωστοι "φίλοι" σου ανάμεσά τους και κάποιοι με διδακτορικό, όχι από τις μαθηματικές βιβλιοθήκες αλλά από τις μαθηματικές παπουτσοθήκες τσόκαρων και γοβών, όπως λένε, συνεχίζουν ακάθεκτοι τις πάσες της σεξιστικής και ρατσιστικής αθλιότητας, κι εν μέσω των εκλογών για την Προεδρία της ΔΗΣΥ, με χυδαιογράφο κιτρινισμού... καταδικασθέντα στα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Άκου για τελευταία φορά: Χρυσοχοΐδη(και λοιποί άπαντες προαναφερθέντες) να μάθεις τις διαφορές σου... δηλαδή της εξουσιολαγνείας σου και της εμμονικής ανασφάλειας σου για την νομή της εξουσίας να τις λύνεις με ηθική και δεοντολογία με δημόσιο και καθαρό λόγο και πράξη και όχι με προβοκάτσιες και στημένα δημοσιεύματα, διώξεις, "εξωγήϊνα σημειώματα" συζύγων πρώην εργαζομένων στις υπηρεσίες..., Σίβυλλες με τα Χρονικά τους... που μετριούνται με πράσινα μέτρα μήκους... το 2017 ξανά.

Αφέντες, διώκτες, γκαουλάϊντερ, ηγεμονίσκους, ανεπάγγελτους....γιατί το να "ρουφιανεύεις" δεν είναι επάγγελμα... άλλο αν το πελατειακό κράτος που όλοι εσείς οι καρεκλοκένταυροι Μιχάλη Χρυσοχοΐδη φτιάξατε το θεωρεί επάγγελμα και τους αμείβει έμμισθα και μηνιαία..... σας διαμηνύω το εξής:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ βάρβαροι, γιατί αυτό που στήσατε σε μένα στην πολιτική, στην ζωή μου, στην εργασία μου, δεν θα σας επιτρέψω να το ξανακάνετε σε κανέναν άνθρωπο, ποτέ ξανά.

Κατάλαβες Σίβυλλα εν υπηρεσία του Μιχάλη;.... και με τις συνήθειες των διατεταγμένων υπηρεσιών "γνωστοί-άγνωστοι" του στην Ημαθία;

Μπράβο Μιχάληηηηηηη! Εμπρός βήμα ταχύ για την βουλή!.... στην Β΄Αθήνας.... γιατί στην Ημαθία εσένα και τους 3...δεν σας παίρνει.

Το στημένο, ψευδέστατο, εξυβριστικό και συκοφαντικό δημοσίευμα που συνεχίζει να υπάρχει...από τετάρτη, 28 σεπτεμβρίου 2011 μέχρι σήμερα, παρά τις αντίθετες δικαστικές αμετάκλητες αποφάσεις με σκοπό δολίως να μου πετά την λάσπη στον ανεμιστήρα σε πολιτική, ζωή, και εργασία. Κι αυτό είναι ανεπίδεκτο αμφισβήτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: