Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ


Γ. Α. Παπανδρέου με Θούλη Σιδηροπούλου,Θ.Νησιώτη και Χ.Καπάταη, 9/4/2009 ΠΑΣΟΚ
 Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, συναντήθηκε την Πέμπτη 9 Απριλίου, με μέλη της Ομάδας Εθελοντών του Κινήματος, οι οποίοι θα συνοδεύσουν  την ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας.
Η Ομάδα Εθελοντών αποτελείται από τους, Άρη Μουσιώνη (συντονιστή), Ηλία Καρανίκα,  Χρήστο Καπάταη, Θανάση Νησιώτη, Θούλη Σιδηροπούλου, Αντιγόνη Κάραλη - Δημητριάδη (Αντιπρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γυναικών), Θέμη Τζήμα, Αντώνη Καρρά καθώς και τον Paul Larudee (εκπρόσωπο της Διεθνούς Οργάνωσης Free Gaza Movement). 
Τα περισσότερα από τα μέλη της Ομάδας των Εθελοντών, είχαν μεταβεί στη Λωρίδα της Γάζας, κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών. 
Η ανθρωπιστική βοήθεια, η οποία συγκεντρώθηκε από φορείς σε διάφορες περιοχές της χώρας και θα αποσταλεί στην Γάζα, αποτελείται από ιατρικό και φαρμακευτικό υλικό καθώς επίσης και από σημαντική ποσότητα τροφίμων. 
Επίσης, συγκεντρώθηκαν χρήματα τα οποία προορίζονται για την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού, ο οποίος θα διατεθεί στο νοσοκομείο της Ράφα, το οποίο οι εθελοντές του ΠΑΣΟΚ είχαν επισκεφθεί και παρείχαν ιατρική βοήθεια την περίοδο των βομβαρδισμών.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: