Κυριακή 19 Απριλίου 2009

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΘΟΥΛΗ - ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ



Όνομα: ΧΡΥΣΑΝΘΗ (ΘΟΥΛΗ)
Eπίθετο:ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ 
Διεύθυνση:ΗΜΑΘΙΑ
Email: thoulisidiropoulou@gmail.com, 
μέλος Γραμματείας Τομέα Περιφερειακής Οργάνωσης και Πολιτισμού,

ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Διατέλεσε: μέλος της ΠΑΜΚ Ν. Ημαθίας, μέλος της ΠΑΣΠ Νομικού Θεσσαλονίκης, μέλος Γραφείου Πόλης Βέροιας, ως υπεύθυνης Νεολαίας, πρώτη εκλεγμένη Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Νομού Ημαθίας, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ υπεύθυνη για την Αγροτική και Εργαζόμενη Νεολαία, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ - αναπληρώτρια Γραμματέας του Τομέα Γυναικών και μέλος του Τομέα Πολιτισμού & Αθλητισμού-, μέλος του Τομέα Οργανωτικής Πολιτικής της Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ καθώς και μέλος της γραμματείας του Τομέα Επικοινωνίας – Ενημέρωσης – Τεκμηρίωσης και Επιμόρφωσης ΠΑΣΟΚ.
Από το τελευταίο Συνέδριο του Κινήματος διατελεί μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ και είναι μέλος της Γραμματείας του Τομέα Περιφερειακής Οργάνωσης και Κινητοποιήσεων ΠΑΣΟΚ καθώς και μέλος της Γραμματείας του Τομέα Πολιτισμού ΠΑΣΟΚ.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ: 
Είναι ιδρυτικό μέλος σωματείων προσφυγικού Ελληνισμού, Ποντίων – Μικρασιατών - Θρακών, με σκοπό τη συνένωση του προσφυγικού στοιχείου και την ανάδειξη της παιδείας, των παραδόσεων και του πολιτισμού τους. Πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού και μη κυβερνητικού σωματείου που φέρει την επωνυμία «ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» με έδρα τη Βέροια και έχει σκοπό τη συνεισφορά στην παγκόσμια ειρήνη, ασφάλεια και σταθερότητα, την προώθηση της συνεργασίας των Εθνών μέσω της εκπαίδευσης, της παιδείας, των επιστημών, του πολιτισμού και της επικοινωνίας και την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων– για την UNESCO.
Ιδρυτικό μέλος αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με σκοπό την ανάπτυξη της τέχνης της Μουσικής, ιδιαίτερα της παραδοσιακής μουσικής, των χορών και των ασμάτων του ελληνικού λαού καθώς και της σύγχρονης ερασιτεχνικής μουσικής δημιουργίας.  

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΣΠΟΥΔΕΣ: Είναι κόρη του Μιλτιάδη Σιδηρόπουλου συνταξιούχου εκπαιδευτικού από τη Φλώρινα και της Ειρήνης Πολυχρονίου συνταξιούχου εκπαιδευτικού από την Καστοριά, τρίτης γενιάς προσφύγων από τον Πόντο και έχει μία αδερφή την Σοφία, καθηγήτρια Μουσικής.
Είναι άγαμη. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.Υπηρέτησε ως σύμβουλος του Υφυπουργού Αθλητισμού και Υπουργού Πολιτισμού και διατέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας. 

http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/dc32d7c5-dc77-4ba1-9b35-5ecf4895fadf 

http://archive.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/8fc387bc-d58b-4654-9e47-efdcf6b12791 

Δεν υπάρχουν σχόλια: