Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi _Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου.Στήριξα και ψήφισα την Φώφη Γεννηματά για Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, γιατί η Φώφη Γεννηματά, ως ένας άνθρωπος που έχει δοκιμαστεί, δεν έχει μόνον θεωρίες αλλά και συγκεκριμένη στάση ζωής στην τήρηση των κανόνων. Η Φώφη Γεννηματά έχει συνείδηση του χρέους να κρατήσει το ΠΑΣΟΚ ενωμένο επάνω στις διαχρονικές αρχές και αξίες της 3ης Σεπτέμβρη και του Ανδρέα Παπανδρέου, για να το ξανακάνουμε όλοι μαζί δυνατό, δίνοντας το περίσσευμα της ψυχής μας ξανά. Για να υπηρετεί τον Ελληνικό Λαό και την Πατρίδα. Και όχι το αντίστροφο, ο Ελληνικός Λαός και η Πατρίδα δια στελεχών του ΠΑΣΟΚ, μονίμων κυβερνητιστών ή υπάκουων διορισμένων αυλικών τους, να υπηρετεί και να προασπίζει τα συμφέροντα των επιχειρηματιών των ΜΜΕ, των οικονομικών ολιγαρχών και των Διευθυντηρίων της κάθε εξουσίας μέσα και έξω από την χώρα. Για να είμαστε ξανά Υπερήφανοι για όλα όσα επαγγελόμαστε, δεσμευόμαστε και πράττουμε. Για την προοδευτική πατριωτική Αριστερά. Για το παρόν και το μέλλον της Ελληνικής νεολαίας, των Ελλήνων εργαζομένων, των ανθρώπων του μόχθου και της ανάγκης, των μη προνομιούχων.

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

SKY EXPRESS: Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ


 ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ
Ένας από τους ιδρυτές της SKY EXPRESS είναι ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος-Κυβερνήτης Μιλτιάδης Τσαγκαράκης.
Ο κυβερνήτης Μιλτιάδης Τσαγκαράκης είναι Απόφοιτος της Σχολής Αεροπορίας της Οξφόρδης, με τεράστια πτητική πείρα αφού υπήρξε κυβερνήτης και Εκπαιδευτής στα αεροσκάφη B737-200-800, B747, Airbus AB4/6,Α300/610, A340, Falcon-90 με 23.000 ώρες πτήσης ενώ εξακολουθεί να πετάει μέχρι σήμερα με τα αεροσκάφη της SKY EXPRESS.  
Ο Πρόεδρος εθήτευσε στο παρελθόν στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας, του Γενικού Διευθυντού της Ολυμπιακής Αεροπορίας και του Γενικού Διευθυντού Πτητικής Εκμετάλλευσης της Ολυμπιακής και ήταν για πολλά χρόνια Κυβερνήτης Πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: