Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi _Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου από το 1980, ως μέλος της ΠΑΜΚ Ημαθίας μέχρι και το μέλλον. Με την ιδιότητα του μέλους του ΠΑΣΟΚ συμπαρατάχθηκα στις 3 Σεπτέμβρη 2012 στην Αριστερή Πρωτοβουλία με επικεφαλή τον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο. Από την 19η Οκτωβρίου 2013 συμμετέχω με την ιδιότητα του μέλους του ΠΑΣΟΚ και στην Πρωτοβουλία για την Αναγέννηση της Δημοκρατικής Παράταξης που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Στις Ευρωεκλογές του 2014 στήριξα τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ. Στάθηκα αρωγός και είμαι συμπαραστάτης, όλων ανεξαιρέτως των συναγωνιστών και συντρόφων μου μελών του διαχρονικού ΠΑΣΟΚ, που συμμετείχαν στα ψηϕοδέλτια των Αυτοδιοικητικών εκλογών στον Νομό Ημαθίας. - Υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ νομού Ημαθίας στις εκλογές του 2012 - πρώην μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ και του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ - Φίλη του Ενθουσιασμού και του Συναισθήματος στην Πολιτική - Πρόεδρος Ομίλου για τις αρχές και τις αξίες της UNESCO με έδρα τη Βέροια Νομού Ημαθίας και την επωνυμία «Δίκτυο Πολιτισμού και Ανάπτυξης της Οικολογικής Δημοκρατίας»

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

SKY EXPRESS: Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ


 ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ
Ένας από τους ιδρυτές της SKY EXPRESS είναι ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος-Κυβερνήτης Μιλτιάδης Τσαγκαράκης.
Ο κυβερνήτης Μιλτιάδης Τσαγκαράκης είναι Απόφοιτος της Σχολής Αεροπορίας της Οξφόρδης, με τεράστια πτητική πείρα αφού υπήρξε κυβερνήτης και Εκπαιδευτής στα αεροσκάφη B737-200-800, B747, Airbus AB4/6,Α300/610, A340, Falcon-90 με 23.000 ώρες πτήσης ενώ εξακολουθεί να πετάει μέχρι σήμερα με τα αεροσκάφη της SKY EXPRESS.  
Ο Πρόεδρος εθήτευσε στο παρελθόν στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας, του Γενικού Διευθυντού της Ολυμπιακής Αεροπορίας και του Γενικού Διευθυντού Πτητικής Εκμετάλλευσης της Ολυμπιακής και ήταν για πολλά χρόνια Κυβερνήτης Πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: