Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: «"ΈΓΚΛΗΜΑ" ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ»

Σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας «από σήμερα έως τον Ιούνιο έχουμε να κάνουμε τόσα πολλά που αν δεν γίνουν με δική μας ευθύνη, δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία για την Ελλάδα» τόνισε και πρόσθεσε «αν δεν εφαρμόσουμε τα μέτρα τώρα θα γυρίσουμε στη δεκαετία του '50».
Την άποψη ότι οι εκλογές στην παρούσα συγκυρία θα ήταν έγκλημα για τη χώρα εξέφρασε η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, επικρίνοντας το γεγονός ότι από την επομένη της κρίσιμης ψηφοφορίας στη Βουλή για το νέο Μνημόνιο και το PSI «άρχισε η προεκλογική περίοδος».
Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην τηλεόραση του Σκάι, τόνισε ότι η χώρα χρειάζεται σταθερότητα για να εφαρμόσει όλα όσα έχει δεσμευθεί στο πλαίσιο της νέας δανειακής σύμβασης. «Από σήμερα έως τον Ιούνιο έχουμε να κάνουμε τόσα πολλά που αν δεν γίνουν με δική μας ευθύνη, δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία για την Ελλάδα» τόνισε και πρόσθεσε «αν δεν εφαρμόσουμε τα μέτρα τώρα θα γυρίσουμε στη δεκαετία του '50».
Η κ. Διαμαντοπούλου πρότεινε να αναλάβουν τους κρίσιμους τομείς έξι υπουργοί -που θα είναι αποφασιμένοι να μην κατέβουν στις επόμενες εκλογές- να προωθήσουν όλα τα μέτρα έως τον Ιούνιο και η Βουλή να ελέγχει την πρόοδο της εφαρμογής του προγράμματος ανά 15 ημέρες.

Σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας, στην Ευρώπη το επόμενο διάστημα θα ληφθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις - όπως η έκδοση ευρωομολόγων - και δεν πρέπει η Ελλάδα να μείνει εκτός αυτών των εξελίξεων που θα είναι θετικές και για τη χώρα. 

Το ανάρτησα από ΗΜΕΡΗΣΙΑONLINE 

Δεν υπάρχουν σχόλια: