Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012

parapolitika.gr:ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΛΑΛΙΩΤΗ"

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012 - 11:07

Θ. Σιδηροπούλου: Δεν υπάρχει επανίδρυση χωρίς επιστροφή του Λαλιώτη

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΘΟΥΛΗ- ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ 2010

Κι άλλο στέλεχος του Εθνικού Συμβουλίου παίρνει θέση για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος

Έντονο παρασκήνιο στο ΠΑΣΟΚ με ραγδαίες εξελίξεις που φέρνουν στο προσκήνιο όλα τα εσωτερικά θέματα του Κίνηματος. Το ιστορικό χαμηλό ποσοστό που σημείωσε στις εκλογές, αλλά και η αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης φέρνει τους πάντες προ των ευθυνών τους.
Μετά την Μαρία Ζερβάκη που θέτει θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ κι άλλο στέλεχος του Εθνικού Συμβουλίου παίρνει θέση για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος.
Η Θούλη Σιδηροπούλου με δηλώσεις του στο parapolitika.gr υπογραμμίζει ότι είναι άμεση ανάγκη επιστροφής στο κόμμα του Κώστα Λαλιώτη.
«Δεν υπάρχει επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ, χωρίς επιστροφή του Λαλιώτη». Η κα Σιδηροπούλου υπογραμμίζει ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να βρει και πάλι την ταυτότητά του και να λειτουργήσει ως ένα κόμμα κεντροαριστερό και πολυσυλλεκτικό.
Στ.Νοβ.
http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/433691/Default.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια: