Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ) ΤΡΟΧΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ»

Ο Γιάννης Τροχόπουλος, ειδικός σε θέματα βιβλιοθηκών, ο πρώτος CEO του Οργανισμού

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΟΧΟΠΟΥΛΟΣ
Ο κ. Ιωάννης Τροχόπουλος, ειδικός σε θέματα βιβλιοθηκών, πρώην διευθυντής της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας και με διεθνή αναγνώριση και βραβεία διορίστηκε ως ο πρώτος γενικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού «Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος Α.Ε.» όπως ανακοινώθηκε από το Ιδρυμα.

«Είναι το ιδανικό πρόσωπο για να ηγηθεί της ανάπτυξης του σημαντικού αυτού Κέντρου Πολιτισμού», δήλωσε ο κ. Ανδρέας Δρακόπουλος, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» προσθέτοντας ότι «πρόκειται για διεθνώς αναγνωρισμένη αυθεντία σε θέματα βιβλιοθηκών, καθώς για 22 χρόνια, οδήγησε τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας σε μία ξεχωριστή πορεία προς την πανελλαδική και διεθνή αναγνώριση, με αποκορύφωμα την απονομή του Βραβείου "Access to Learning" (Πρόσβαση στη Μάθηση) του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates, το 2010». Από την πλευρά του εξάλλου ο κ. Τροχόπουλος, που θα αναλάβει τα καθήκοντά του την 1η Ιουνίου αναφέρθηκε στους στόχους του «Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος Α.Ε.» υποσχόμενος ότι θα γίνει το νέο σύμβολο της Ελλάδας του αύριο.
Στο μεταξύ η ανάπτυξη του ΚΠΙΣΝ βρίσκεται σε κρίσιμο στάδιο, καθώς έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής κατασκευαστικής εταιρείας και οι εργασίες αναμένονται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2012 ενώ οι εκσκαφές βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Η προσοχή του Ιδρύματος έτσι, στρέφεται τώρα και στις εργασιακές, λειτουργικές και προγραμματικές διαστάσεις του Κέντρου, το οποίο όπως είναι γνωστό κατασκευάζεται στο θαλάσσιο μέτωπο της Αθήνας και θα περιλαμβάνει τα νέα κτίρια της Εθνικής Βιβλιοθήκης και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής καθώς και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Ο Οργανισμός «Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος Α.Ε.» έχει δημιουργηθεί υπό τη νομική μορφή μη κερδοσκοπικής εταιρείας περιορισμένης ευθύνης και σκοπός του είναι, αφενός ο προγραμματισμός, η κατασκευή και ο εξοπλισμός των έργων και αφετέρου, η εποπτεία, η συντήρηση, η ασφάλεια, η οργάνωση και η λειτουργία του Κέντρου μετά την ολοκλήρωσή του, προκειμένου να διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση και να εκπληρώνει τους σκοπούς για τους οποίους ιδρύθηκε.

 
Το ανάρτησα από το ΒΗΜΑ online

Δεν υπάρχουν σχόλια: