Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ "ΒΟΡΙΔΗΔΕΣ" ΚΑΙ ΌΣΟΙ "ΑΜΝΗΜΟΝΕΣ" ΌΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ

ΔΗΛΩΣΗ-ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΟΡΙΔΗ 
ΣΕ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ

Ένας ακόμη μαθητευόμενος μάγος, στο έργο «Εφιάλτης της Δημοκρατίας», ο Βορίδης αδιάντροπα και κυνικά προσπάθησε σήμερα να λεηλατήσει τους ακατάλυτους δεσμούς του Ανδρέα Παπανδρέου με την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Δεσμούς βαθιάς εκτίμησης και εμπιστοσύνης, δεσμούς πολιτικούς, συναισθηματικούς, ψυχικούς με όλες τις Γενιές των Ελλήνων, με εκατομμύρια πολίτες.


Γιατί η Ελλάδα και οι Έλληνες έζησαν καλύτερες μέρες με ελευθερίες και δικαιώματα, με Δημοκρατία, Ανάπτυξη και Ευημερία, με Ασφάλεια και Ειρήνη, με Δικαιοσύνη και Αλληλεγγύη, με Αξιοπρέπεια.
 

Ο Ανδρέας Παπανδρέου με το ασίγαστο αγωνιστικό πάθος του για τη Δημοκρατία, τη Λαϊκή Κυριαρχία, την Αποκέντρωση και τη Λαϊκή Συμμετοχή, με την αταλάντευτη πίστη του στην Ανάπτυξη, στις Κοινωνικές Αλλαγές και τις Μεταρρυθμίσεις, στο Κοινωνικό Κράτος, το Κράτος Πρόνοιας και τις αρχές του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού με Ανθρώπινο Πρόσωπο διεύρυνε και εμπέδωσε μια ώριμη Δημοκρατία για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Και έφερε τους «Μη Προνομιούχους», τους αδύναμους, τους απόμαχους της ζωής, τους αδικημένους, τους κατατρεγμένους, τους αποκλεισμένους και τους «εκτός των τειχών» Έλληνες στο προσκήνιο, ως συμμέτοχους και συνδημιουργούς μιας νέας εποχής.
 

Ας θυμούνται οι "Βορίδηδες" και όσοι "Αμνήμονες" συγκυβερνούν μαζί τους ότι: «Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: