Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΕΡΤ-ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΓΙΑΤΙ ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Μέχρι αυτήν την στιγμή 
39853 υπογράφοντες. 
Ας φθάσει 50.000

Γιατί αυτό είναι σημαντικό:
Η Ελληνική Κυβέρνηση έκλεισε την Δημόσια Ελληνική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση και απέλυσε 2.565 εργαζόμενους. Η απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης αποτελεί Δημοκρατική εκτροπή.
Το λουκέτο που βάζει η κυβέρνηση στην ΕΡΤ, ουσιαστικά σημαίνει λουκέτο στην δημόσια και ανεξάρτητη ενημέρωση του ελληνικού λαού και ξεπούλημα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, που είναι περιουσία του ελληνικού λαού, στα ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα.
Η ώρα ήρθε για όλους τους Έλληνες πολίτες. Να περιφρουρήσουμε τα δικαιώματα της Δημοκρατικής Κοινωνίας και των Ελλήνων Εργαζομένων. Να προασπίσουμε τη δημοκρατική ομαλότητα, που διασαλεύεται μέσα από την παραθεσμική συμπεριφορά της Κυβέρνησης.
Το μαύρο χρώμα που αποφάσισε και διέταξε η Ελληνική Κυβέρνηση στις συχνότητες που εκπέμπει η ΕΡΤ είναι μαύρο στην Ελληνική Δημοκρατία, στην Ελεύθερη Έκφραση, στην Πολυφωνία. Είναι μαύρο στην Ελληνική Παιδεία και στον Ελληνικό Πολιτισμό. Να μην περάσει ο αυταρχισμός και το ξεπούλημα.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΓΙΑΤΙ ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
 
Θούλη Σιδηροπούλου



Δεν υπάρχουν σχόλια: