Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗΣ: ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ" ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ κ.ΣΑΜΑΡΑ-ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗ 16/07/13
Σύντροφοι και συντρόφισσες,

Στις 3.9.1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου παρουσίασε την Διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ και κάλεσε τον ελληνικό λαό σε αυτοοργάνωση.

Ήμουν από τους πρώτους που ανταποκρίθηκαν και στις 16.9.1974 εντάχθηκα στην ΤΟ Κολόμβου – Θεσσαλονίκης. 

Εντάχθηκα στο ΠΑΣΟΚ των μη προνομιούχων, των εργαζομένων, των μικρομεσαίων, διεκδικώντας μαζί με όλους όσους ανεβήκαμε στο «ίδιο τραίνο» ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ – ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.


Αγωνιστήκαμε για μια «Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες». Αγωνιστήκαμε για Δημόσια Δωρεάν Υγεία, για Δημόσια Δωρεάν Παιδεία, για το δικαίωμα στην εργασία για όλους τους Έλληνες. 

Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας και το ΠΑΣΟΚ σήμερα με τη συμμετοχή του στην συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας –ΠΑΣΟΚ έρχεται να «γκρεμίσει» ότι όλα αυτά τα χρόνια χτίστηκε με τους αγώνες του ελληνικού λαού και την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας από τις κυβερνήσεις της Δημοκρατικής Παράταξης. 

Στο όνομα της «σωτηρίας της Χώρας» το ΠΑΣΟΚ ταυτίστηκε με τη Δεξιά και με συνοδοιπόρους στην κυβέρνηση τους Βορήδηδες, Γεωργιάδηδες κλπ γυρίζει την Ελλάδα πολλά χρόνια πίσω.

Σε ένα τέτοιο ΠΑΣΟΚ δεν έχω θέση. Σε ένα ΠΑΣΟΚ που δεν εκφράζει ούτε μια κοινωνική τάξη στη χώρα δεν έχω θέση. Σε ένα ΠΑΣΟΚ που καταργεί εν μία νυκτί ότι με αγώνες και κόπους κτίστηκε από τον Ελληνικό λαό και τη Δημοκρατική παράταξη σε τούτη τη χώρα δεν έχω καμία θέση.

Γι’ αυτό σύντροφοι και συντρόφισσες παραιτούμαι από αυτό το ΠΑΣΟΚ της «προσωπικής συναλλαγής» και της συγκυβέρνησης με τη Δεξιά του κ. Σαμαρά! Συντάσσομαι με την Αριστερή Πρωτοβουλία και θα είμαι παρών σε όποιο κάλεσμα για την ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής παράταξης γιατί η ιδιώτευση δεν είναι πολιτική μου επιλογή

Συντροφικά
Δημήτρης Μαυροματίδης
Αντιπρόεδρος Ελλάδος Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών-
Πρόεδρος Μακεδονίας–Θράκης Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών
Πρ. μέλος Τομέα Αθλητισμού-Τομέα Κινητοποιήσεων- μέλος Ν.Ε.

2 σχόλια:

Υπονομευτής είπε...

Αυτός δεν είναι ο κύριος που ήταν υδραυλικός και διορίστηκε «αξιοκρατικά» μόνιμος υπάλληλος στο παλαί ντε σπορ στις αρχές της παντοκρατορίας του ΠΑΣΟΚ;
Στη συνέχεια συμμετείχε ενεργά στο περιβάλλον του Άκη μαζί με τον συνώνυμο ξάδελφό του και χωρίς να έχει καμία σχέση με το άθλημα αναρριχήθηκε την κορυφή (Δ.Σ.) της ομοσπονδίας Άρσης Βαρών. Όλη την περίοδο της "άνθισης" του αθλήματος και των πέτσινων μεταλλίων ήταν στην πρώτη γραμμή και την διαχείριση.
Τώρα που η αγελάδα στέρεψε από γάλα, πηδάει από το βυθιζόμενο σκάφος.
Το ωραιότερο όμως είναι ότι δεν του αρέσει λέει το σημερινό ΠΑΣΟΚ, ενώ του άρεσε το ΠΑΣΟΚ του Άκη και ιδιαίτερα το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, στο οποίο συμμετείχε πολύ ενεργά καθότι διορίστηκε και μέλος-τοποτηρητής στην Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στη Β΄Θεσ/νίκης.
Λίγη τσίπα δεν υπάρχει;
Αντί να λουφάξουν μερικοί στο λαγούμι τους βγαίνουν και τιμητές !

Ανώνυμος είπε...

Αυτός τουλάχιστον φοράει παντελόνια και βγαίνει με ονοματεπώνυμο και λέει οτι παραιτείτε απο την βρωμιά του τόπου! Εσύ γιάτι δεν υπογράφης με ονοματεπώνυμο για όσα αναφέρεις πιο πάνω; Μάλλον εισαι κι εσύ ενας βολεμένος σε καλή καρέκλα με ροδάκια που ντρέπεται να καταγγείλει τους συντρόφους τους!