Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΤΕΡΕΛΗ: ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ


ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΤΕΡΕΛΗ : Συντάσσομαι με την Αριστερή Πρωτοβουλία Για την Αναγέννηση της Δημοκρατικής Παράταξης

Σύντροφοι και συντρόφισσες,
Η ένταξή μου κατ’ αρχήν στην ΠΑΣΠ και αργότερα στο ΠΑΣΟΚ ήταν απόρροια της πεποίθησής μου ότι αυτό αποτελούσε την ιστορική συνέχεια του κινήματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και που εξέφραζε τα συμφέροντα των εργαζομένων, των μη προνομιούχων, των νέων.
Του κινήματος εκείνου που με το τρίπτυχο ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ- ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και με το σύνθημα «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» συνεπήρε τον ελληνικό λαό και τον οδήγησε σε κοινωνικές κατακτήσεις που έκαναν τη ζωή του καλύτερη...


Τα τελευταία χρόνια όμως η πραγματικότητα που βιώνουμε είναι διαφορετική. Ανεργία 28% και στους νέους ανθρώπους της γενιάς μου 60%. 25.000 απολύσεις έως τον Δεκέμβριο.
Εργασιακός μεσαίωνας . Ιδιωτικοί μάνατζερς στα Δημόσια Νοσοκομεία. Κατάργηση του κοινωνικού κράτους και όλων των κεκτημένων των εργαζομένων . Όλα τα παραπάνω επιβάλλονται όχι από μια σκληρή δεξιά κυβέρνηση αλλά από μια κυβέρνηση Ν. Δημοκρατίας- ΠΑΣΟΚ που στο όνομα της «σωτηρίας της χώρας» οδηγούν τον ελληνικό λαό στη φτωχοποίηση και στην εξαθλίωση.
Σύντροφοι και συντρόφισσες ,
Δεν μπορώ να έχω καμία πολιτική και οργανωτική σχέση με ένα κόμμα που έχει γίνει συμπλήρωμα της Νέας Δημοκρατίας και που συμμετέχει στην εφαρμογή τέτοιων πολιτικών για αυτό και παραιτούμαι από μέλος της Ν.Ε. Β3 και από μέλος αυτού του ΠΑΣΟΚ.
 

Συντροφικά
ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΤΕΡΕΛΗ ΜΕΛΟΣ ΝΕ Β3 Π.
μέλος Κεντρικού Συμβουλίου Ν. ΠΑΣΟΚ

Αθήνα 11 Ιουλίου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: