Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΣΕ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΚΑΛΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ραντεβού το Σάββατο 19 Οκτωβρίου δίνει για την Αναγέννηση της Δημοκρατικής Σοσιαλιστικής Παράταξης, στο κλειστό γήπεδο Πανελληνίου, ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
«Δεν αρκούν μόνο οι διαπιστώσεις και οι καταγραφές. Πρέπει να δράσουμε. Πρέπει να αποφασίσουμε. Πρέπει να απαντήσουμε στα ερωτήματα του κόσμου», αναφέρεται στην ανακοίνωση – κάλεσμα της Αριστερής Πρωτοβουλίας, σε μία συγκέντρωση για να συζητηθεί και να αποφασιστεί για την πορεία αναγέννησης της Δημοκρατικής Σοσιαλιστικής Παράταξης.

«Θα επιχειρήσουμε μια νέα αρχή», λένε τα στελέχη της Αριστερής Πρωτοβουλίας μη αποδεχόμενη την ηττοπάθεια, την απραξία και την αδράνεια

που προτείνουν κατά την άποψή της οι συντηρητικές και νεοφιλελεύθερες πολιτικές δυνάμεις της χώρας, γιατί δεν βολεύονται –όπως λένε- με τα παραμύθια των μονοδρόμων που αποδεικνύονται αδιέξοδοι και επικίνδυνοι για το λαό και την χώρα, γιατί πιστεύουν πως η έξοδος από την κρίση και η επόμενη μέρα πρέπει και μπορεί να έχουν προοδευτικό πρόσημο.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για μία «πρωτοβουλία διαλόγου και αποφάσεων», που αφορά όσους θέλουν να πορεύονται με πυξίδα τις αρχές τους και όχι τις σκοπιμότητες της στιγμής.


Το ανάρτησα από http://www.matrix24.gr
ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ http://www.matrix24.gr/κεντροαριστερα/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: