Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 99η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ

Εφέτος συμπληρώνονται 99 χρόνια από τότε που οι Τούρκοι έθεσαν σε εφαρμογή την τελευταία φάση του σχεδίου που προέβλεπε την ολοκληρωτική εξόντωση των Αρμενίων από τα εδάφη τους, στα οποία ζούσαν χιλιάδες χρόνια πριν πατήσουν το πόδι τους οι Τούρκοι σ' αυτά.

Με την ευκαιρία αυτή η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδος - Εθνική Επιτροπή Δικαίωσης του Αρμενικού Ζητήματος, διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων στην Αθήνα ως εξής: 21-27 Απριλίου 2014, απο 9π.μ έως 9μ.μ. έκθεση Φωτογραφίας και βιβλίου της Αρμενικής Νεολαίας Ελλάδας στην Πλ. Συντάγματος.
24 Απριλίου 2014, ώρα 16.30 μ.μ. Πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης, Νέα Σμύρνη. Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Θυμάτων της Αρμενικής Γενοκτονίας. Ομιλίες εκπροσώπων της αρμενικής παροικίας και του Πρέσβυ της Δημοκρατίας της Αρμενίας. Χαιρετισμοί εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής και του Δημάρχου Νέας Σμύρνης.
24 Απριλίου 2014, ώρα 18.30 μ.μ. Πλ. Συντάγματος συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς την Τουρκική Πρεσβεία και επίδοση ψηφίσματος προς τον Πρέσβη της Τουρκίας.
27 Απριλίου 2014, ώρα 11.15 π.μ. στην αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου (Ριζάρη 2). Κεντρική πολιτική εκδήλωση στη μνήμη των 1.500.000 θυμάτων της αρμενικής Γενοκτονίας. Κεντρικός ομιλητής ο κ. Βλάσης Αγτζίδης, Διδάκτωρ Σύγχρονης Ιστορίας ΑΠΘ.

- Χαιρετισμοί εκπροσώπων:
- Κυβέρνησης
- Βουλής των Ελλήνων
- Περιφέρειας Αττικής
- του Πρέσβυ της Δημοκρατίας της Αρμενίας στην Ελλάδα.
Πορεία και κατάθεση Στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα.

 

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΑΡΜΕΝΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ

Αριστοτέλους 8 – Καλλιθέα 176 71
Τηλ. 2109574973 - Fax 2109572851
-email: info@ancg.gr
www.ancg.gr

Το ανάρτησα από infognomonpolitics.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: