Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ: "ΤΟΤΕ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ Ο κ. ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ...ΤΩΡΑ;"

Αναφερόμενος στη νέα απόσυρση από την Η/Δ της Βουλής του «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου του Υπ. Δικαιοσύνης και τη διελκυστίνδα για την αναγνώριση των γενοκτονιών των χριστιανικών πληθυσμών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην Πρόεδρος της Βουλής κ. Απόστολος Κακλαμάνης δήλωσε τα εξής:

Είναι ακατανόητη και οπωσδήποτε απαράδεκτη, η συνεχής παλινδρόμηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, σχετικώς ,με την εισαγωγή στο Τμήμα διακοπής της Βουλής και την επιψήφιση ενός νομοσχεδίου, όπως έχει συναποφασιστεί από τα δυο κόμματα, που στηρίζουν τη κυβέρνηση, ενώ οι κοινοβουλευτικές ομάδες του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ., της ΔΗΜΑΡ και οι Ανεξάρτητοι Βουλευτές το υπερψήφισαν στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή ήδη από το Νοέμβριο 2013. Τότε διαφωνούσε ... ο κ. Μπαλτάκος! Τώρα;


Αν η δυστοκία οφείλεται σε έξωθεν αντιδράσεις της γνωστής πλευράς, τούτο θα επέβαλε αντί αναβολών επί αναβολών, να δοθεί και τώρα η απάντηση που έδωσε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ο Πρωθυπουργός της Ανδρέας Παπανδρέου και η Βουλή των Ελλήνων το 1994 στις απειλές, τότε της ίδιας πλευράς. Ήταν η άμεση κατάθεση και ψήφιση ομοφώνως από τη Βουλή των νόμων, με τους οποίους, έστω και με καθυστέρηση 80 σχεδόν ετών, η Ελλάδα αναγνώρισε τη γενοκτονία των χριστιανικών πληθυσμών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (Αρμένιοι, Πόντιοι, Μικρασιάτες Θράκες, Ασσύριοι κ.α.).


http://www.egiakoumis.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: