Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ: "ΤΟΤΕ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ Ο κ. ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ...ΤΩΡΑ;"

Αναφερόμενος στη νέα απόσυρση από την Η/Δ της Βουλής του «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου του Υπ. Δικαιοσύνης και τη διελκυστίνδα για την αναγνώριση των γενοκτονιών των χριστιανικών πληθυσμών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην Πρόεδρος της Βουλής κ. Απόστολος Κακλαμάνης δήλωσε τα εξής:

Είναι ακατανόητη και οπωσδήποτε απαράδεκτη, η συνεχής παλινδρόμηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, σχετικώς ,με την εισαγωγή στο Τμήμα διακοπής της Βουλής και την επιψήφιση ενός νομοσχεδίου, όπως έχει συναποφασιστεί από τα δυο κόμματα, που στηρίζουν τη κυβέρνηση, ενώ οι κοινοβουλευτικές ομάδες του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ., της ΔΗΜΑΡ και οι Ανεξάρτητοι Βουλευτές το υπερψήφισαν στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή ήδη από το Νοέμβριο 2013. Τότε διαφωνούσε ... ο κ. Μπαλτάκος! Τώρα;


Αν η δυστοκία οφείλεται σε έξωθεν αντιδράσεις της γνωστής πλευράς, τούτο θα επέβαλε αντί αναβολών επί αναβολών, να δοθεί και τώρα η απάντηση που έδωσε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ο Πρωθυπουργός της Ανδρέας Παπανδρέου και η Βουλή των Ελλήνων το 1994 στις απειλές, τότε της ίδιας πλευράς. Ήταν η άμεση κατάθεση και ψήφιση ομοφώνως από τη Βουλή των νόμων, με τους οποίους, έστω και με καθυστέρηση 80 σχεδόν ετών, η Ελλάδα αναγνώρισε τη γενοκτονία των χριστιανικών πληθυσμών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (Αρμένιοι, Πόντιοι, Μικρασιάτες Θράκες, Ασσύριοι κ.α.).


http://www.egiakoumis.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: