Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΡΕΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΈΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ 69ης ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

ΗΠΑ: Ο Ευ. Βενιζέλος στην 69η Σύνοδο της ΓΣ του ΟΗΕ, στη δεξίωση Ομπάμα και σε γεύμα του Μπαν Κι-μουν. Σειρά επαφών και συμμετοχή σε πολυμερείς συναντήσεις
Στη σημερινή επίσημη έναρξη των εργασιών της 69ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, παρέστη ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος. Όπως κάθε χρόνο, πρώτοι ομιλητές ήταν ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, ο πρόεδρος της ΓΣ και οι πρόεδροι της Βραζιλίας και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο κ. Βενιζέλος θα έχει στη συνέχεια συναντήσεις με τους υπουργούς Εξωτερικών της Αλγερίας, του Μαυροβουνίου, του Ιράν και της Ινδίας.

Επίσης, θα παρακαθίσει στο γεύμα που παραθέτει ο γγ των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι-μουν προς τιμήν των επικεφαλής των αντιπροσωπειών και ακολούθως θα λάβει μέρος στη συζήτηση που θα γίνει στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, με θέμα τους ξένους τρομοκράτες μαχητές σε συγκρούσεις, στην οποία θα προεδρεύσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών θα παρακαθίσει και στο δείπνο εργασίας των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ.

Χθες το βράδυ, ο κ. Βενιζέλος και η σύζυγός του, παρέστησαν στην καθιερωμένη δεξίωση που παρέθεσαν για τους επικεφαλής των ξένων αντιπροσωπειών που συμμετέχουν στη Σύνοδο της ΓΣ του ΟΗΕ, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του, στο ξενοδοχείο «Γουόλντορφ Αστόρια», στο Μανχάταν.

Αύριο, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην υπουργική Εβδομάδα της 69ης ΓΣ του διεθνούς Οργανισμού, θα παραθέσει πρόγευμα εργασίας στους υπουργούς Εξωτερικών των κρατών-μελών του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου, την περιοδική προεδρία του οποίου ασκεί για το τρέχον εξάμηνο η Ελλάδα.

Ο κ. Βενιζέλος θα έχει στη συνέχεια συνάντηση με το νέο ειδικό σύμβουλο του γγ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Έσπεν Μπαρθ 'Αιντε και μετά θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας που διοργανώνει η αλβανική προεδρία της Διαδικασίας Συνεργασίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Επίσης, θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Εθνικού Συνασπισμού για τις Συριακές Επαναστατικές και Αντικαθεστωτικές Ομάδες και το βράδυ θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Μελβούτ Τσαβούσογλου.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: