Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΣΚΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

«Είναι καιρός να έρθουν σε συνεννόηση η αντιπολίτευση με την κυβέρνηση. Να καλέσει ο Αντώνης Σαμαράς τον Αλέξη Τσίπρα και να συνεννοηθούν», είπε μεταξύ άλλων η Ντόρα Μπακογιάννη σε χτεσινές της δηλώσεις.
Μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 η βουλευτής της ΝΔ είπε πως η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Είμαστε κοντά στο να πιούμε νερό και στο τέλος αυτής της προσπάθειας. Θα ήταν κρίμα να τιναχτούν αυτά τον αέρα για μικροπολιτικά οφέλη, από οποιαδήποτε πλευρά κι αν προέρχονται αυτά. «Υπάρχουν πολλά θέματα που ο Σαμαράς θα έπρεπε να είχε ενημερώσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον Αλέξη Τσίπρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τις Προεδρικές εκλογές και την ονοματολογία η κ. Μπακογιάννη αναφέρει το iefimerida.gr σημείωσε επίσης: «Ας μην μιλάμε για τον Κώστα Καραμανλή που έχει δηλώσει κατηγορηματικά ότι δεν τον ενδιαφέρει. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά πρόσωπα που μπορούν να εκπροσωπήσουν τους Έλληνες σε ανώτατο επίπεδο, υπάρχουν πολλά». Όσο για τους 180 βουλευτές και για το εάν θα καταφέρει η κυβέρνηση να τους συγκεντρώσει η Ντόρα Μπακογιάννη υπογράμμισε: "Το θέμα είναι το πολιτικό κλίμα. Αν τότε το κλίμα δηλαδή, θα επιτρέπει συναινέσεις κομμάτων ή όχι; Εγώ εκτιμώ ότι αυτό θα είναι εφικτό, αλλά προϋποθέτει συγκεκριμένες κινήσεις και συνεννοήσεις που πρέπει να δρομολογηθούν από τώρα».

Πυρά στον ΣΥΡΙΖΑ:«Τα νταηλίκια δεν περνάνε στο εξωτερικό»

Η κ. Μπακογιάννη κατακεραύνωσε ωστόσο την στάση του ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα οικονομίας, αλλά και την εικόνα που δημιουργεί στο εξωτερικό για τα εθνικά θέματα της χώρας. «Τα νταηλίκια δεν περνάνε στο εξωτερικό, εκεί πρέπει να είμαστε σοβαροί» υπογράμμισε και τόνισε: «Μετά την τελευταία επίσκεψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Γερμανία, άκουσα να λένε ότι η επιμήκυνση του χρέους ίσως να είναι και μια μορφή κουρέματος. Μπράβο. Σ' αυτό συμφωνούμε. Πρέπει να είναι στόχος και των δύο. Γιατί τα νταηλίκια δεν έχουν αντίκρισμα στην διεθνή πολιτική σκηνή. Αυτά που λέμε πρέπει να έχουν αντίκρισμα και σοβαρότητα»

Απούσα από τα γενέθλια της Ν.Δ.

Η κ. Μπακογιάνη αποκάλυψε επίσης ότι θα απουσιάζει από τα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας, καθώς έχει υποχρεώσεις στις Βρυξέλες. «Δεν θα παραβρεθώ στα γενέθλια. Δυστυχώς, θα απουσιάζω για βουλευτικές υποχρεώσεις στις Βρυξέλες», ανέφερε.

Υποψήφια στην Α' Αθήνας

Σχετικά με τις επόμενες εκλογές η κ. Μπακογιάννη επιβεβαίωσε τις φήμες που την θέλουν υποψήφια στην Α' Αθήνας. «Βεβαίως και θα είμαι υποψήφια στην Α' Αθήνας με σταυρό προτίμησης. Επειδή μπορεί να μου κάνανε κανένα «δώρο» πάλι... στο επικρατείας γι' αυτό βιάζομαι να πω ότι θα είμαι υποψήφια στην Α' Αθήνας. Δεν επιδιώκω «διορισμό» στην πολιτική, αλλά την πολιτική νομιμοποίηση που την έχεις μόνο από τους πολίτες».


Το αναδημοσιεύω από http://egiakoumis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: