Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΣΚΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

«Είναι καιρός να έρθουν σε συνεννόηση η αντιπολίτευση με την κυβέρνηση. Να καλέσει ο Αντώνης Σαμαράς τον Αλέξη Τσίπρα και να συνεννοηθούν», είπε μεταξύ άλλων η Ντόρα Μπακογιάννη σε χτεσινές της δηλώσεις.
Μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 η βουλευτής της ΝΔ είπε πως η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Είμαστε κοντά στο να πιούμε νερό και στο τέλος αυτής της προσπάθειας. Θα ήταν κρίμα να τιναχτούν αυτά τον αέρα για μικροπολιτικά οφέλη, από οποιαδήποτε πλευρά κι αν προέρχονται αυτά. «Υπάρχουν πολλά θέματα που ο Σαμαράς θα έπρεπε να είχε ενημερώσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον Αλέξη Τσίπρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τις Προεδρικές εκλογές και την ονοματολογία η κ. Μπακογιάννη αναφέρει το iefimerida.gr σημείωσε επίσης: «Ας μην μιλάμε για τον Κώστα Καραμανλή που έχει δηλώσει κατηγορηματικά ότι δεν τον ενδιαφέρει. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά πρόσωπα που μπορούν να εκπροσωπήσουν τους Έλληνες σε ανώτατο επίπεδο, υπάρχουν πολλά». Όσο για τους 180 βουλευτές και για το εάν θα καταφέρει η κυβέρνηση να τους συγκεντρώσει η Ντόρα Μπακογιάννη υπογράμμισε: "Το θέμα είναι το πολιτικό κλίμα. Αν τότε το κλίμα δηλαδή, θα επιτρέπει συναινέσεις κομμάτων ή όχι; Εγώ εκτιμώ ότι αυτό θα είναι εφικτό, αλλά προϋποθέτει συγκεκριμένες κινήσεις και συνεννοήσεις που πρέπει να δρομολογηθούν από τώρα».

Πυρά στον ΣΥΡΙΖΑ:«Τα νταηλίκια δεν περνάνε στο εξωτερικό»

Η κ. Μπακογιάννη κατακεραύνωσε ωστόσο την στάση του ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα οικονομίας, αλλά και την εικόνα που δημιουργεί στο εξωτερικό για τα εθνικά θέματα της χώρας. «Τα νταηλίκια δεν περνάνε στο εξωτερικό, εκεί πρέπει να είμαστε σοβαροί» υπογράμμισε και τόνισε: «Μετά την τελευταία επίσκεψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Γερμανία, άκουσα να λένε ότι η επιμήκυνση του χρέους ίσως να είναι και μια μορφή κουρέματος. Μπράβο. Σ' αυτό συμφωνούμε. Πρέπει να είναι στόχος και των δύο. Γιατί τα νταηλίκια δεν έχουν αντίκρισμα στην διεθνή πολιτική σκηνή. Αυτά που λέμε πρέπει να έχουν αντίκρισμα και σοβαρότητα»

Απούσα από τα γενέθλια της Ν.Δ.

Η κ. Μπακογιάνη αποκάλυψε επίσης ότι θα απουσιάζει από τα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας, καθώς έχει υποχρεώσεις στις Βρυξέλες. «Δεν θα παραβρεθώ στα γενέθλια. Δυστυχώς, θα απουσιάζω για βουλευτικές υποχρεώσεις στις Βρυξέλες», ανέφερε.

Υποψήφια στην Α' Αθήνας

Σχετικά με τις επόμενες εκλογές η κ. Μπακογιάννη επιβεβαίωσε τις φήμες που την θέλουν υποψήφια στην Α' Αθήνας. «Βεβαίως και θα είμαι υποψήφια στην Α' Αθήνας με σταυρό προτίμησης. Επειδή μπορεί να μου κάνανε κανένα «δώρο» πάλι... στο επικρατείας γι' αυτό βιάζομαι να πω ότι θα είμαι υποψήφια στην Α' Αθήνας. Δεν επιδιώκω «διορισμό» στην πολιτική, αλλά την πολιτική νομιμοποίηση που την έχεις μόνο από τους πολίτες».


Το αναδημοσιεύω από http://egiakoumis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: