Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

KΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ "ΑΥΓΗΣ" ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών (προεδρος Βασ. Παπαιωάννου) με την υπ΄αριθμον 1929/2014 αποφαση καταδίκασε την "ΑΥΓΗ" και τον διευθυντή της Ν. Φίλη για συκοφαντικη δυσφημιση του δημοσιογραφου Γιώργου Παπαχρήστου, επιδικάζοντας στον ενάγοντα 8.000 ευρώ.
Η υποθεση αφορούσε αλλεπάλληλα δημοσιευματα της ΑΥΓΗΣ τον Ιούλιο του 2012, συμφωνα με τα οποια ο Παπαχρήστος εμφανιζόταν να είναι μειωμένης αξιοπιστίας και κύρους διαπλεκομενος δημοσιογραφος, αργομισθος με 7 δουλειές στο δημόσιο και υποπτος για σχέσεις με τα μαύρα χρήματα που εμπαιναν στα ταμεια του ΠΑΣΟΚ.

Το δικαστηριο εκρινε οτι τα δημοσιευματα αυτά που εμπεριείχαν αναληθή και ανακριβή στοιχεία και ψευδή γεγονότα , είχαν ως στόχο να στιγματίσουν την δημόσια εικόνα του δημοσιογραφου. Και ειδικότερα να βλάψουν την τιμη, την υπολειψη, και την δημοσιογραφική ιδιότητα του.

Στην αποφαση αναφερεται οτι η ΑΥΓΗ επιχειρησε να τον συνδέσει με τα μαυρα ταμεια του ΠΑΣΟΚ "για να βλάψει την τιμη και την υποληψή του και να προσβάλει παράνομα την προσωπικότητά του, παρουσιάζοντας ακόμη και στενά συγγενικά του προσωπα εμπλέομενα με οπικονομικες ατασθαλίες και πολιτική σκάνδαλα", εν γνώσει του γεγονότος οτι δεν είχε την παραμικρη σχέση -οπως αποδειχθηκε απο την ακροαματικη διαδικασία.

Το δικαστηριο συνέδεσε την επίθεση της ΑΥΓΗΣ με τα ψευδή και συκοφαντικά αυτά στοιχεία, με το γεγονός οτι την περιοδο εκείνη ο Γ. Παπαχρήστος ασκουσε απο την στηλη του "Στίγμα" στα "ΝΕΑ" σκληρή κριτική κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του Α. Τσίπρα. 


Το αναδημοσιεύω από http://kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: