Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2014

ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

H έκθεση «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή» θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα – Πρώτος σταθμός το Ηράκλειο στις 24 Οκτωβρίου με ομιλητή τον Γιώργο Παπανδρέου.
 
Έπειτα από την παρουσίαση της έκθεσης στο Ζάππειο στη 1 Σεπτεμβρίου, μόλις δύο μέρες πριν την επίσημη εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάζει επανεμφάνιση στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό με περιοδείες, ομιλίες και συναντήσεις σε όλη τη χώρα.
Πρώτος σταθμός η Κρήτη και το Ηράκλειο, μιας και οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού εκτιμούν ότι η απήχηση του κ. Παπανδρέου στους Κρητικούς παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Στις 24 Οκτωβρίου θα εκτεθούν τα ντοκουμέντα, πιθανότατα στο ξενοδοχείο Ατλαντίς όπου και θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλητή τον πρώην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του youpress, o Γιώργος Παπανδρέου θα παραμείνει μέχρι τις 28 Οκτωβρίου στην Κρήτη, όπου θα πραγματοποιήσει και συναντήσεις με στελέχη και νέους.

Την ίδια στιγμή θα πραγματοποιηθεί και επιμόρφωση νέων από όλη την Κρήτη με θέματα κυρίως αναπτυξιακά για το νησί.

Άλλωστε, υπενθυμίζεται ότι η επιμόρφωση των νέων αποτελεί τη νέα δραστηριότητα του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου, όπως αποφασίστηκε στο τελευταίο Συμπόσιο της Σύμης, στις Σπέτσες, το περασμένο καλοκαίρι.

Μετά την Κρήτη, η Έκθεση θα περιοδεύσει σε περιοχές όπως η Αχαΐα, η Θεσσαλονίκη, η Κομοτηνή, η Σάμος και η Κοζάνη, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες μεγάλες περιφέρειες και πόλεις της χώρας.

Οι κινήσεις του πρώην Πρωθυπουργού, έχουν θορυβήσει το επιτελείο της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, μιας και δεν είναι ακόμα αντιληπτό σε τι ακριβώς στοχεύει ο Γιώργος Παπανδρέου.

Πάντως, το ενδεχόμενο για σχηματισμό νέου πολιτικού φορέα, φαίνεται να μην υπάρχει στα άμεσα σχέδια του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, μιας και οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και ο πολιτικός χρόνος ελάχιστος για όλα τα κόμματα και τις κινήσεις!


Το αναδημοσιεύω από http://www.youpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: