Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ

Τι τόνισε στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Πάρις Κουκουλόπουλος, καταλογίζοντας ταυτοχρόνως στον ΣΥΡΙΖΑ «επικίνδυνη ελαφρότητα και αβελτηρία».
«Η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση στέλνει μήνυμα σταθερότητας, οπλίζοντας τη χώρα στην κρίσιμη διαπραγμάτευση για τους όρους και τις προϋποθέσεις εξόδου από την κρίση και τα μνημόνια» τόνισε στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Πάρις Κουκουλόπουλος, καταλογίζοντας ταυτοχρόνως στον ΣΥΡΙΖΑ «επικίνδυνη ελαφρότητα και αβελτηρία».

Ο κ. Κουκουλόπουλος είπε ότι το κυριότερο είναι πως η κίνηση αυτή του πρωθυπουργού αποτελεί ανοιχτή πρόσκληση - πρόκληση, ώστε να μιλήσουν οι πολιτικές δυνάμεις για το σχέδιο για τη χώρα στη μετά μνημόνιο εποχή. Μάλιστα χαρακτήρισε «ύψιστη προτεραιότητα» την «ολική επαναφορά» του πολιτικού λόγου στα δημόσια πράγματα, αφού -όπως τόνισε- εδώ και πέντε χρόνια εγκλωβίστηκε σε μία μόνο λέξη, στη λέξη «μνημόνιο».

Όπως ανέφερε ο κ. Κουκουλόπουλος δείχνοντας προς την αξιωματική αντιπολίτευση «κάποιοι είδαν με αυτή την πρακτική τα ποσοστά τους να φουσκώνουν και αποδεικνύονται οκνηροί και αβέλτηροι». Πρόσθεσε πως ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει έτοιμος να κυβερνήσει, δεν μπαίνει καν στον κόπο να μας πει λέξη για το μέλλον. Ως «κορυφαίο παράδειγμα» αυτής της πρακτικής, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης επικαλέστηκε το παράδειγμα της νέας ΚΑΠ για να καταλογίσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «δεν άρθρωσε ούτε λέξη για ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα 20 δισ ευρώ».

«Η ίδια εκκωφαντική σιωπή χαρακτηρίζει πολλούς που δήθεν αντιπροσωπεύουν το καινούργιο» κατέληξε ασκώντας κριτική στον τρόπο που ο ΣΥΡΙΖΑ πολιτεύεται και κάνοντας λόγο για «επικίνδυνη ελαφρότητα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: