Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ

Τι τόνισε στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Πάρις Κουκουλόπουλος, καταλογίζοντας ταυτοχρόνως στον ΣΥΡΙΖΑ «επικίνδυνη ελαφρότητα και αβελτηρία».
«Η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση στέλνει μήνυμα σταθερότητας, οπλίζοντας τη χώρα στην κρίσιμη διαπραγμάτευση για τους όρους και τις προϋποθέσεις εξόδου από την κρίση και τα μνημόνια» τόνισε στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Πάρις Κουκουλόπουλος, καταλογίζοντας ταυτοχρόνως στον ΣΥΡΙΖΑ «επικίνδυνη ελαφρότητα και αβελτηρία».

Ο κ. Κουκουλόπουλος είπε ότι το κυριότερο είναι πως η κίνηση αυτή του πρωθυπουργού αποτελεί ανοιχτή πρόσκληση - πρόκληση, ώστε να μιλήσουν οι πολιτικές δυνάμεις για το σχέδιο για τη χώρα στη μετά μνημόνιο εποχή. Μάλιστα χαρακτήρισε «ύψιστη προτεραιότητα» την «ολική επαναφορά» του πολιτικού λόγου στα δημόσια πράγματα, αφού -όπως τόνισε- εδώ και πέντε χρόνια εγκλωβίστηκε σε μία μόνο λέξη, στη λέξη «μνημόνιο».

Όπως ανέφερε ο κ. Κουκουλόπουλος δείχνοντας προς την αξιωματική αντιπολίτευση «κάποιοι είδαν με αυτή την πρακτική τα ποσοστά τους να φουσκώνουν και αποδεικνύονται οκνηροί και αβέλτηροι». Πρόσθεσε πως ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει έτοιμος να κυβερνήσει, δεν μπαίνει καν στον κόπο να μας πει λέξη για το μέλλον. Ως «κορυφαίο παράδειγμα» αυτής της πρακτικής, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης επικαλέστηκε το παράδειγμα της νέας ΚΑΠ για να καταλογίσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «δεν άρθρωσε ούτε λέξη για ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα 20 δισ ευρώ».

«Η ίδια εκκωφαντική σιωπή χαρακτηρίζει πολλούς που δήθεν αντιπροσωπεύουν το καινούργιο» κατέληξε ασκώντας κριτική στον τρόπο που ο ΣΥΡΙΖΑ πολιτεύεται και κάνοντας λόγο για «επικίνδυνη ελαφρότητα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: