Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ«Ένα σημαντικό πολιτικό ζητούμενο υπάρχει σήμερα στη χώρα που θα στείλει το σωστό μήνυμα προς τα έξω και θα επηρεάσει θετικά την πορεία της. Να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μια τέτοια εξέλιξη τα αλλάζει όλα και στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα σταθερότητας παντού, κάτι που μόνο προς όφελος της χώρας και των πολιτών θα αποβεί».Αυτή την εκτίμηση έκανε ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος μιλώντας σήμερα στο Ρ/Σ Real Fm.

Ο κ. Κουκουλόπουλος όταν ρωτήθηκε για το αν ο ίδιος είναι βέβαιος πως θα βρεθούν οι 180 βουλευτές, ξεκαθάρισε ότι «βέβαιος δεν μπορεί να είναι κανένας για τίποτα. Επιβάλλεται όμως να βρεθούν και αυτό πιστεύω πως θα γίνει στο τέλος. Διανύσαμε τόσο δρόμο και είναι κρίμα να χαθούν όλα, καθώς είναι απόλυτα βέβαιο πως δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση. Πήγαμε σε διπλές εκλογές χωρίς εναλλακτική στρατηγική και το αποτέλεσμα ήταν να επιβαρύνουμε την προσπάθεια μας με 20 δις ευρώ περίπου. Η χώρα έχει μια εθνική στρατηγική και είναι αυτή που διαμόρφωσε το ΠΑΣΟΚ μαζί με την Ευρώπη μέσα στην κρίση».

Όταν ζητήθηκε απ΄ τον Υπουργό να σχολιάσει τη στάση της τρόϊκας, τόνισε πως: «Η στάση της τρόϊκας είναι εύλογη αλλά δεν είναι και αθώα. Σε κάθε οργανισμό τύπου Δ.Ν.Τ. συμφέρει να είναι υπό επιτήρηση μια χώρα.

Το θέμα βέβαια είναι τι κάνουμε εμείς και εφόσον κατανοούμε πως πρέπει να κάνουμε συγκεκριμένες και γενναίες μεταρρυθμίσεις πρέπει να τις προχωρήσουμε χωρίς καμιά καθυστέρηση.

Και εκείνοι όμως πρέπει να καταλάβουν πως οι επιτυχίες μας στον δημοσιονομικό τομέα δεν έχουν προηγούμενο, είναι τεράστιες και μας φέρνουν πρώτους στον κόσμο. Αυτό οφείλουν να το δεχτούν και να καταλάβουν πως από την πλευρά μας είναι ξεκάθαρο το μήνυμα ότι η περιορισμένη εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλουν δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να γίνει δεκτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: