Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ: ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ


Στην έλλειψη προσφοράς αγροτικών γιατρών απέδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος το πρόβλημα με τις ελλείψεις υγειονομικού προσωπικού στο περιφερειακό ιατρείο Αλοννήσου.

«Προκηρύσσουμε τις θέσεις και δεν πάει κανείς» είπε ο κ. Γρηγοράκος απαντώντας σε ερωτήσεις των βουλευτών Πάρι Μουτσινά και Μαρίνας Χρυσοβελώνη, ενώ προανήγγειλε διάταξη που θα περιλαμβάνεται στο επόμενο νομοσχέδιο η οποία θα υποχρεώνει όλους τους γιατρούς να κάνουν την υπηρεσία υπαίθρου.

Ο κ. Γρηγοράκος τόνισε ότι δεν μπορεί κάποιος γιατρός να κάνει το αγροτικό του με 600 ευρώ το μήνα και να μην έχει φροντίσει ο εκάστοτε δήμος να υπάρχει τουλάχιστον ένα αγροτικό ιατρείο που θα διαθέτει τα απαραίτητα για την αξιοπρεπή διαμονή του.


Υπογράμμισε επίσης την ανάγκη αύξησης των μισθών των γιατρών, των νοσηλευτών και των υγειονομικών στις άγονες και νησιωτικές περιοχές, καθώς κανένα άλλο κίνητρο δεν έχει αποδώσει μέχρι σήμερα.

Ειδικά για την Αλόννησο, ο κ. Γρηγοράκος είπε ότι έχουν προκηρυχθεί δύο φορές το τελευταίο διάστημα οι θέσεις των αγροτικών ιατρών, αλλά δεν υπήρξε ενδιαφέρον.

Προανήγγειλε τέλος αύξηση της τιμής της ώρας απασχόλησης των γιατρών στις άγονες και νησιωτικές περιοχές.


Το ανάρτησα από http://www.onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: