Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣ ΌΛΟΥΣ!


Ανάρτηση της Θούλης Σιδηροπούλου στο προσωπικό της προφίλ στο fb. Το περιεχόμενο του σύντομου, κειμένου είναι σαφέστατο. Τι λέει η ανάρτηση:
Θούλη Σιδηροπούλου - Προς τους υπεύθυνους για ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Προοδευτική παράταξη Ημαθίας: Οι διαδικασίες των κομμάτων οφείλουν να είναι ανοιχτές και διαφανείς προς όλους! ...η παρουσία και η συμμετοχή των δημοσιογράφων

και των μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι επιβεβλημένη και αναγκαία, γιατί κατοχυρώνει την ουσία της δημοκρατικής λειτουργίας διασφαλίζοντας θεμελιώδεις αρχές Δικαίου υπέρ των πολιτών και των κοινωνικών διαδικασιών.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας στην πρώτη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Οργανωτικής Επιτροπής συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική παράταξη Ημαθίας, εφαρμόστηκε μια λύση "μέσα - έξω" που είχε να εφαρμοστεί εδώ και αρκετά χρόνια.

Στους εκπροσώπους επιτράπηκε η παρουσία μόνο κατά την εισήγηση του κ. Καψή και στη συνέχεια ζητήθηκε η αποχώρησή τους. Από "ανοιχτή" η διαδικασία, έγινε "κλειστή" ...

Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια μέθοδο που στοχεύει αλλού.

Κατά καιρούς αναζητήθηκαν λύσεις για απομάκρυνση των "ανεπιθύμητων"... Τουτέστιν, των μη "ημετέρων" και των μη ελεγχόμενων. Επειδή όμως δε μπορεί να εφαρμοστεί "φέις κοντρολ", ακολουθήθηκε η συγκεκριμένη λύση.

Το πρόβλημα δεν είναι με όλους του δημοσιογράφους. Κάποιοι είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτοι... Για ευνόητους λόγους...

Το πρόβλημα είναι με κάποιους που δεν ελέγχονται από πρόσωπα και μηχανισμούς, που γράφουν αυτά που βλέπουν κι όχι αυτά που "πρέπει" για να χαϊδέψουν αυτιά και να δικαιολογήσουν τα δέοντα...

Κι επειδή προς το παρόν δεν μπόρεσαν να βρούνε άλλη φόρμουλα, τα γνωστά "μοντέλα" που έτσι κι αλλιώς έγραψαν ιστορία με το ύφος και το ήθος που εκφράζουν, βρήκαν τη λύση της "ανοιχτόκλειστης" διαδικασίας.


Το ανάρτησα από http://www.verianet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: