Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣ ΌΛΟΥΣ!


Ανάρτηση της Θούλης Σιδηροπούλου στο προσωπικό της προφίλ στο fb. Το περιεχόμενο του σύντομου, κειμένου είναι σαφέστατο. Τι λέει η ανάρτηση:
Θούλη Σιδηροπούλου - Προς τους υπεύθυνους για ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Προοδευτική παράταξη Ημαθίας: Οι διαδικασίες των κομμάτων οφείλουν να είναι ανοιχτές και διαφανείς προς όλους! ...η παρουσία και η συμμετοχή των δημοσιογράφων

και των μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι επιβεβλημένη και αναγκαία, γιατί κατοχυρώνει την ουσία της δημοκρατικής λειτουργίας διασφαλίζοντας θεμελιώδεις αρχές Δικαίου υπέρ των πολιτών και των κοινωνικών διαδικασιών.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας στην πρώτη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Οργανωτικής Επιτροπής συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική παράταξη Ημαθίας, εφαρμόστηκε μια λύση "μέσα - έξω" που είχε να εφαρμοστεί εδώ και αρκετά χρόνια.

Στους εκπροσώπους επιτράπηκε η παρουσία μόνο κατά την εισήγηση του κ. Καψή και στη συνέχεια ζητήθηκε η αποχώρησή τους. Από "ανοιχτή" η διαδικασία, έγινε "κλειστή" ...

Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια μέθοδο που στοχεύει αλλού.

Κατά καιρούς αναζητήθηκαν λύσεις για απομάκρυνση των "ανεπιθύμητων"... Τουτέστιν, των μη "ημετέρων" και των μη ελεγχόμενων. Επειδή όμως δε μπορεί να εφαρμοστεί "φέις κοντρολ", ακολουθήθηκε η συγκεκριμένη λύση.

Το πρόβλημα δεν είναι με όλους του δημοσιογράφους. Κάποιοι είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτοι... Για ευνόητους λόγους...

Το πρόβλημα είναι με κάποιους που δεν ελέγχονται από πρόσωπα και μηχανισμούς, που γράφουν αυτά που βλέπουν κι όχι αυτά που "πρέπει" για να χαϊδέψουν αυτιά και να δικαιολογήσουν τα δέοντα...

Κι επειδή προς το παρόν δεν μπόρεσαν να βρούνε άλλη φόρμουλα, τα γνωστά "μοντέλα" που έτσι κι αλλιώς έγραψαν ιστορία με το ύφος και το ήθος που εκφράζουν, βρήκαν τη λύση της "ανοιχτόκλειστης" διαδικασίας.


Το ανάρτησα από http://www.verianet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: