Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ


«Το ΠΑΣΟΚ θα αγωνιστεί για να επιβάλει την εθνική ενότητα. Την ενότητα που έχει ανάγκη ο τόπος. Αυτό εξάλλου κάνουμε τα τελευταία χρόνια και παρά το βαρύ τίμημα που πληρώσαμε δεν πρόκειται να αλλάξουμε γραμμή πλεύσης. Μια γραμμή που λέει, δεν υπάρχουν αυτοδυναμίες, δεν υπάρχει plan b, δεν έχουμε σύμμαχο το χρόνο, δεν έχει κανείς δικαίωμα να θέσει σε κίνδυνο τις θυσίες του ελληνικού λαού.


Καθαρός προσανατολισμός, καθαρές θέσεις και όλη η αλήθεια στους πολίτες, οι οποίοι πηγαίνοντας στις κάλπες πρέπει και έχουν δικαίωμα να ξέρουν».

Τα παραπάνω τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος, αναφερόμενος στη στάση που πρόκειται να κρατήσει το ΠΑΣΟΚ τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά.

Ο κ. Κουκουλόπουλος ξεκαθάρισε ακόμα πως τα διλήμματα των εκλογών της 25ης Γενάρη είναι σαφή και αφορούν «το αν θα πάμε στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, ή αν θα επιστρέψουμε στον κόσμο της δανεικής ευημερίας για να παραμείνουμε μια ζωή όμηροι των δανειστών» και «αν επιλέξουμε έναν δήθεν ελληνοκεντρισμό ή τη σωστή αξιοποίηση και εκμετάλλευση των διεθνών και ιδιαίτερα των ευρωπαϊκών συνθηκών, όπως κάνουν όλα τα σύγχρονα κράτη».

Πάντως ο Αναπληρωτής Υπουργός πρόσθεσε ακόμα πως η διαπραγματευτική μας θέση στη διεθνή κοινότητα θα ήταν σαφώς καλύτερη και σίγουρα πιο ισχυρή, αν είχαμε καταφέρει να κάνουμε πράξη αυτό που προτείνει το ΠΑΣΟΚ τουλάχιστον απ΄ το 2012 και μετά. Την εθνική ενότητα που θα εκφραζόταν μέσω μιας εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης για να είναι ξεκάθαρο προς τους ξένους ότι η Ελλάδα έχει μια φωνή και ένα κοινό και αδιάσπαστο μέτωπο. «Αντ΄ αυτού», πρόσθεσε ο κ. Κουκουλόπουλος, «οδηγηθήκαμε σε πρόωρες εκλογές εξ αιτίας της προσπάθειας εξυπηρέτησης μικροκομματικών σκοπιμοτήτων απ΄ το ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝ.ΕΛ. και τη ΔΗΜ.ΑΡ., με τους οποίους συμπορεύτηκε και συναθροίστηκε και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που θα έχουν ως αποτέλεσμα αφενός να δυσχεράνουν τη διαπραγματευτική θέση της χώρας και αφετέρου να προσθέσουν και άλλο κόστος στις πλάτες των πολιτών. Ό,τι δηλαδή συνέβη με τις πρόωρες εκλογές του 2012. Γι΄ αυτό εμείς στο ΠΑΣΟΚ θα κρατήσουμε ψηλά τη σημαία της ευθύνης, όπως επιτάσσει ο ιστορικός μας ρόλος και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για εθνική ενότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: