Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

LAOS-EPEA.GR: Η ΘΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Η Θούλη Σιδηροπούλου, με τη μακρά διαδρομή στο ΠΑΣΟΚ από τα χρόνια της Νεολαίας, επανακάμπτει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Λάζαρου Λασκαρίδη στο ‘Παρασκήνιο’. Όπως αναφέρεται στο κείμενο, το ΠΑΣΟΚ θα προσπαθήσει να εμφανιστεί κατά την προεκλογική περίοδο με τα ιστορικά στελέχη του στην «πρώτη γραμμή». 

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος θα επιχειρήσει να έχει μαζί του στις κομματικές συγκεντρώσεις πρόσωπα που δεν μετέχουν στην ενεργό πολιτική, όπως ο Κώστας Λαλιώτης (ανάλογη προσπάθεια θα γίνει και για τη Βάσω Παπανδρέου), ενώ μπροστά θα βγάλει τόσο τον Κώστα Σκανδαλίδη, που μετρά σχεδόν τα ίδια χρόνια στο κόμμα με τους προαναφερθέντες, όσο και τη Φώφη Γεννηματά, που διαθέτει ένα βαρύ όνομα για την «πράσινη» ιστορία.


Με τα στελέχη αυτά –συν τον Απόστολο Κακλαμάνη, που τον θέλει ενεργό στα δρώμενα– θα επιχειρήσει ν’ ανακόψει τη μετακίνηση ψηφοφόρων προς τον Γιώργο Παπανδρέου και τον νέο φορέα του πρώην πρωθυπουργού. Θα επιδιώξει και κοινές εμφανίσεις με τον Κώστα Σημίτη, η παρουσία του οποίου –όπως εκτιμά– θα αποτελέσει «ανάχωμα», ώστε παραδοσιακοί «εκσυγχρονιστές» να μην πλεύσουν προς το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη.


Το ανάρτησα από http://www.laos-epea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: