Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

LAOS-EPEA.GR: Η ΘΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Η Θούλη Σιδηροπούλου, με τη μακρά διαδρομή στο ΠΑΣΟΚ από τα χρόνια της Νεολαίας, επανακάμπτει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Λάζαρου Λασκαρίδη στο ‘Παρασκήνιο’. Όπως αναφέρεται στο κείμενο, το ΠΑΣΟΚ θα προσπαθήσει να εμφανιστεί κατά την προεκλογική περίοδο με τα ιστορικά στελέχη του στην «πρώτη γραμμή». 

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος θα επιχειρήσει να έχει μαζί του στις κομματικές συγκεντρώσεις πρόσωπα που δεν μετέχουν στην ενεργό πολιτική, όπως ο Κώστας Λαλιώτης (ανάλογη προσπάθεια θα γίνει και για τη Βάσω Παπανδρέου), ενώ μπροστά θα βγάλει τόσο τον Κώστα Σκανδαλίδη, που μετρά σχεδόν τα ίδια χρόνια στο κόμμα με τους προαναφερθέντες, όσο και τη Φώφη Γεννηματά, που διαθέτει ένα βαρύ όνομα για την «πράσινη» ιστορία.


Με τα στελέχη αυτά –συν τον Απόστολο Κακλαμάνη, που τον θέλει ενεργό στα δρώμενα– θα επιχειρήσει ν’ ανακόψει τη μετακίνηση ψηφοφόρων προς τον Γιώργο Παπανδρέου και τον νέο φορέα του πρώην πρωθυπουργού. Θα επιδιώξει και κοινές εμφανίσεις με τον Κώστα Σημίτη, η παρουσία του οποίου –όπως εκτιμά– θα αποτελέσει «ανάχωμα», ώστε παραδοσιακοί «εκσυγχρονιστές» να μην πλεύσουν προς το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη.


Το ανάρτησα από http://www.laos-epea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: