Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ 20.000€ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ Η ΆΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Μετωπική Καμμένου-Θεοδωράκη 
στη Βουλή. Η αναφορά του
υπουργού Άμυνας, που 
προκάλεσε την οργισμένη 
αντίδραση του επικεφαλής του 
Ποταμιού


Κόντρα του υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου με τον πρόεδρο του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, προκάλεσε μια αναφορά του τελευταίου στην ΕΡΤ.

Ο κ. Θεοδωράκης στην ομιλία του αναρωτήθηκε για το ποια ΕΡΤ, σχεδιάζει να ξανανοίξει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.


Λίγο αργότερα, ο υπουργός Άμυνας, αναφέρθηκε στα χρήματα που έπαιρνε ο Στ. Θεοδωράκης, λέγοντας ότι μισθοί σαν και τον δικό του, είχαν ως αποτέλεσμα τη χρεοκοπία της ΕΡΤ.


"Μίλησε για την ΕΡΤ. Ποιοι τα έπαιρναν στην ΕΡΤ; Πόσα έπαιρνε στην ΕΡΤ; Οι άνθρωποι της διαπλοκής σαν και αυτόν ήταν, που έπαιρναν τα 20.000 ευρώ ανά εκπομπή", είπε χαρακτηριστικά.


Η αναφορά αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Στ. Θεοδωράκη, ο οποίος επέστρεψε στην αίθουσα για να απαντήσει.


"Προλάβατε; Γιατί δεν σας είδα να μπαίνετε στην αίθουσα", είπε η πρόεδρος της Βουλής, μόλις μπήκε ο Στ. Θεοδωράκης.


Τότε ακούστηκε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός, να λέει "και οι τοίχοι έχουν αυτιά", με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να του απαντά "μάλλον ο κύριος Ψαριανός αυτοπροσδιορίζεται ως ο τοίχος".


Ο Σταύρος Θεοδωράκης, εκνευρισμένος της είπε "Αν τελειώσατε τα ευφυολογήματα μπορώ να μιλήσω".


"Δεν ζούμε όλοι από τα λεφτά των πατεράδων μας. Κάποιοι έπρεπε να δουλέψουμε και να δουλέψουμε σε μεγάλα μαγαζιά" είπε ο κ. Θεοδωράκης, απευθυνόμενος στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.
"Και εγώ δούλεψα πολλά χρόνια και ο πατέρας μου δούλεψε και πλήρωνε φόρους, δεν έπαιρνε κανείς όμως 20.000 ευρώ για μια εκπομπή", ανταπάντησε ο κ. Καμμένος.


Καμμένος: "Υπάρχει εθνική ενότητα"
«Είναι μαζί μας το έθνος και η πατρίδα που υπήρξαν θύματα αυτής της κρίσης, γιατί υπάρχει ελπίδα και φως. Γιατί κάποιοι συνομιλούν όρθιοι και διαπραγματεύονται. Γιατί εμείς ζητούμε να μην έρχεται και να μας προσβάλει ο κάθε επίτροπος σε ένα υπουργείο. Γιατί έχουμε εθνική αξιοπρέπεια».

Αυτό τόνισε στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, κατά την τοποθέτηση του επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

«Αυθόρμητα οι πολίτες κατέβηκαν στο Σύνταγμα για να στηρίξουν την Ελλάδα. Δεν στηρίζουν τον Τσίπρα ή τον Καμμένο αλλά την Ελλάδα που διαπραγματεύεται» επεσήμανε ο κ. Καμμένος.

Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε λόγο για λάσπη και πόλεμο που δέχθηκε το κόμμα του, αλλά όπως είπε, στάθηκε όρθιο γιατί είχε δίπλα του τους πολίτες.

«Υπάρχει εθνική ενότητα. Το δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις που τώρα δεν επηρεάζονται και δείχνουν ότι το 90% των πολιτών συμφωνούν για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, συμφωνούν και στέκονται δίπλα στην νέα κυβέρνηση. Έχουμε ένα δύσκολο δρόμο αλλά υπάρχει ελπίδα», επεσήμανε ο κ. Καμμένος.

Έμφαση έδωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στα περιουσιακά στοιχεία των Ενόπλων Δυνάμεων, τονίζοντας ότι μόνο η ακίνητη περιουσία του υπουργείου 'Αμυνας, εκτιμάται στα 32 δισ. 496 εκ. ευρώ ενώ αποδίδει έσοδα 1 εκ. 100 εκ. ευρώ το χρόνο και πρόσθεσε ότι με την σωστή αξιοποίησή της δεν χρειάζονται οι ιδιωτικοποιήσεις.

«Ήρθε η ώρα πλέον να ξεκινήσουμε ένα καινούργιο δρόμο και όλοι μαζί μια καινούργια προσπάθεια», επεσήμανε ο κ.Καμμένος.

Το ανάρτησα από http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: