Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ 20.000€ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ Η ΆΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Μετωπική Καμμένου-Θεοδωράκη 
στη Βουλή. Η αναφορά του
υπουργού Άμυνας, που 
προκάλεσε την οργισμένη 
αντίδραση του επικεφαλής του 
Ποταμιού


Κόντρα του υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου με τον πρόεδρο του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, προκάλεσε μια αναφορά του τελευταίου στην ΕΡΤ.

Ο κ. Θεοδωράκης στην ομιλία του αναρωτήθηκε για το ποια ΕΡΤ, σχεδιάζει να ξανανοίξει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.


Λίγο αργότερα, ο υπουργός Άμυνας, αναφέρθηκε στα χρήματα που έπαιρνε ο Στ. Θεοδωράκης, λέγοντας ότι μισθοί σαν και τον δικό του, είχαν ως αποτέλεσμα τη χρεοκοπία της ΕΡΤ.


"Μίλησε για την ΕΡΤ. Ποιοι τα έπαιρναν στην ΕΡΤ; Πόσα έπαιρνε στην ΕΡΤ; Οι άνθρωποι της διαπλοκής σαν και αυτόν ήταν, που έπαιρναν τα 20.000 ευρώ ανά εκπομπή", είπε χαρακτηριστικά.


Η αναφορά αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Στ. Θεοδωράκη, ο οποίος επέστρεψε στην αίθουσα για να απαντήσει.


"Προλάβατε; Γιατί δεν σας είδα να μπαίνετε στην αίθουσα", είπε η πρόεδρος της Βουλής, μόλις μπήκε ο Στ. Θεοδωράκης.


Τότε ακούστηκε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός, να λέει "και οι τοίχοι έχουν αυτιά", με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να του απαντά "μάλλον ο κύριος Ψαριανός αυτοπροσδιορίζεται ως ο τοίχος".


Ο Σταύρος Θεοδωράκης, εκνευρισμένος της είπε "Αν τελειώσατε τα ευφυολογήματα μπορώ να μιλήσω".


"Δεν ζούμε όλοι από τα λεφτά των πατεράδων μας. Κάποιοι έπρεπε να δουλέψουμε και να δουλέψουμε σε μεγάλα μαγαζιά" είπε ο κ. Θεοδωράκης, απευθυνόμενος στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.
"Και εγώ δούλεψα πολλά χρόνια και ο πατέρας μου δούλεψε και πλήρωνε φόρους, δεν έπαιρνε κανείς όμως 20.000 ευρώ για μια εκπομπή", ανταπάντησε ο κ. Καμμένος.


Καμμένος: "Υπάρχει εθνική ενότητα"
«Είναι μαζί μας το έθνος και η πατρίδα που υπήρξαν θύματα αυτής της κρίσης, γιατί υπάρχει ελπίδα και φως. Γιατί κάποιοι συνομιλούν όρθιοι και διαπραγματεύονται. Γιατί εμείς ζητούμε να μην έρχεται και να μας προσβάλει ο κάθε επίτροπος σε ένα υπουργείο. Γιατί έχουμε εθνική αξιοπρέπεια».

Αυτό τόνισε στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, κατά την τοποθέτηση του επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

«Αυθόρμητα οι πολίτες κατέβηκαν στο Σύνταγμα για να στηρίξουν την Ελλάδα. Δεν στηρίζουν τον Τσίπρα ή τον Καμμένο αλλά την Ελλάδα που διαπραγματεύεται» επεσήμανε ο κ. Καμμένος.

Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε λόγο για λάσπη και πόλεμο που δέχθηκε το κόμμα του, αλλά όπως είπε, στάθηκε όρθιο γιατί είχε δίπλα του τους πολίτες.

«Υπάρχει εθνική ενότητα. Το δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις που τώρα δεν επηρεάζονται και δείχνουν ότι το 90% των πολιτών συμφωνούν για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, συμφωνούν και στέκονται δίπλα στην νέα κυβέρνηση. Έχουμε ένα δύσκολο δρόμο αλλά υπάρχει ελπίδα», επεσήμανε ο κ. Καμμένος.

Έμφαση έδωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στα περιουσιακά στοιχεία των Ενόπλων Δυνάμεων, τονίζοντας ότι μόνο η ακίνητη περιουσία του υπουργείου 'Αμυνας, εκτιμάται στα 32 δισ. 496 εκ. ευρώ ενώ αποδίδει έσοδα 1 εκ. 100 εκ. ευρώ το χρόνο και πρόσθεσε ότι με την σωστή αξιοποίησή της δεν χρειάζονται οι ιδιωτικοποιήσεις.

«Ήρθε η ώρα πλέον να ξεκινήσουμε ένα καινούργιο δρόμο και όλοι μαζί μια καινούργια προσπάθεια», επεσήμανε ο κ.Καμμένος.

Το ανάρτησα από http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: