Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΘΟΥΛΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΉΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

«Σε ό,τι αφορά όμως το ΠΑΣΟΚ, την λαϊκή βάση της Δημοκρατικής Παράταξης, είστε βέβαιοι πια "σύντροφοι" μου... πως δεν σας ακολούθησε, γιατί ο όποιος πολιτικός ρεαλισμός δεν σήμαινε, δεν σημαίνει και δεν θα σημαίνει ποτέ την
παραίτηση μας από τα στρατηγικά οράματα της ελληνικής κοινωνίας. Σημαίνει αντίθετα, αγώνα διαρκή για την δημοκρατική υπέρβαση του καπιταλισμού, αγώνα διαρκή για τον δημοκρατικό σοσιαλισμό, αγώνα διαρκή για τον ουμανισμό, όπως οριοθετήθηκε από τον μεγάλο ηγέτη μας Ανδρέα Παπανδρέου.
Εσείς " σύντροφοί " μου που μεταλλαχθήκατε για να χαρίσετε, να τεμαχίσετε και να κληρονομήσετε "τα όσια και τα ιερά" της πάλης γενεών, που πρόσφεραν τα νιάτα και την ζωή τους στην χώρα, για να περάσει η εξουσία στον λαό,για να κατακτηθεί η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, για να εδραιωθεί η ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, για να ανοίξει ο δρόμος προς την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ των εργαζόμενων Ελλήνων, εσείς χάσατε στις 25 Ιανουαρίου 2015, γιατί ο ελληνικός λαός διαθέτει και μνήμη και αυτογνωσία και δεν ξεχνά ότι το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα ΜΟΝΟΝ». 


Υπάρχει στο https://www.facebook.com/x.sidiropoulou/posts/886632181380047?pnref=story

Δεν υπάρχουν σχόλια: