Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015

«ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ» ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ: "ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ" ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΩΝ

«Μαζί τα είπανε» και σας εξαπατήσανε...Ένα διαφορετικό βιβλίο κυκλοφορεί αυτές τις μέρες από τις εκδόσεις Λιβάνη. Ονομάζεται «Μαζί τα είπανε» και συνιστά το «ανθολόγιο αναξιοπιστίας» των δηλώσεων που έκαναν τα προηγούμενα 20 χρόνια οι πρωταγωνιστές της πολιτικής ζωής από τα κόμματα εξουσίας στην Ελλάδα και οι εκπρόσωποι της ΕΕ. Είναι μια δημοσιογραφική έρευνα στα αρχεία εφημερίδων, τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών σταθμών και site των τελευταίων 20 ετών. Ταυτόχρονα δημοσιεύεται και ένα αναλυτικό χρονολόγιο των γεγονότων από το 1996 ως το 2013.


Περιλαμβάνονται δηλώσεις των Αντ. Σαμαρά, Κ. Σημίτη, Γ. Παπαντωνίου, Ν. Χριστοδουλάκη, Κ. Καραμανλή, Ευ. Βενιζέλου, Φ. Κουβέλη, Δ. Αβραμόπουλου, Κ. Χατζηδάκη, Μ. Κοντοπυράκη, Γ. Παπανδρέου, Γ. Παπακωνσταντίνου, Θ. Πάγκαλου, Λ. Κατσέλη, Ανδρ. Λοβερδου, Γ. Ραγκούση, Άνν. Διαμαντόπουλου, Μ. Δαμανάκη, Μ. Χρυσοχοϊδης, Ζ. Κλ. Γιούνκερ, Χ. Αλμούνια κ.ά.

Ακόμη περιλαμβάνονται τοποθετήσεις για σημαντικές υποθέσεις της χώρας, όπως η πορεία προς το ΔΝΤ, το χρηματιστήριο, «τα λεφτά από την Ελβετία», η εξεταστική που είχε υποσχεθεί ο Αντώνης Σαμαράς, το ασφάλιστρο κινδύνου και το χαράτσι της ΔΕΗ και το πρωτογενές πλεόνασμα της εποχής Μητσοτάκη, αλλά και όσα έλεγαν προεκλογικά ο ένας για τον άλλον οι Αντ. Σαμαράς, Ευ. Βενιζέλος και Φ. Κουβέλης. Την έρευνα υπογράφουν οι Δημήτρης Μαρούλης, Λεωνίδας Σακλαμπάνης και Βασίλης Κουφόπουλος.


Το ανάρτησα από http://www.typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: