Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015

ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΩΣ ΞΕΡΝΑΩ


Το Ποτάμι διασχίζει τα αστικά σαλόνια μεγαλοεργολάβων και καναλαρχών και δεν ανέχεται τα ποταπά πεζοδρόμια, τις συνομιλίες με αστυνομικούς και τα λοιπά λαϊκά...


Άστραψε και βρόντηξε εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου ο βουλευτής του Ποταμιού, Ιάσονας Φωτήλας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega με αφορμή το επεισόδιο με τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων έξω από τη Βουλή.


«Η κ. Κωνσταντοπούλου εν είδει νεόπλουτης Κατίνας κατεβαίνει στο πεζοδρόμιο και χρησιμοποιεί τη θέση της και τον θεσμικό της ρόλο προκειμένου να αντιπαρατεθεί με αξιωματικό της ελληνικής αστυνομίας», είπε ο βουλευτής του Ποταμιού κάνοντας λόγο για «γκεμπελισμό» της προέδρου της Βουλής στο επεισόδιο με το δημοσιογράφο του Star.


Δίκιο έχει ο βουλευτής του Ποταμιού, που αν ήταν πραγματικό ποτάμι δεν θα ήταν τιποτα λιγότερο από το Σηκουάνα και μέσα του θα καθρεφτιζόταν το βασιλικό πρόσωπο μιας Μαρίας Αντουανέτας...

Η σωστή πολιτικός κρατάει τη θέση της, δεν θυμάται τι έλεγε προεκλογικά ούτε τους αγώνες της και τα δακρυγόνα των μπάτσων μαζί με μίζερα λαϊκά στοιχεία. Το ακριβό της άρωμα τη μεθά και τη βοηθάει να ξεχνιέται και να παίρνει το ύφος "πήρα το κουραδόκαστρο".


Τους αστυνομικούς τους έχει να της βαράνε προσοχές, δεν συζητά μαζί τους για να υπερασπιστεί τα ταπεινά δικαιώματα διαμαρτυρομένου πλήθους.


Μια σωστή κυρία, μια πολιτικός αξίας -και ουχί Κατίνα νεόπλουτη- τριγυρνά σε πεζοδρόμια μόνο για να κοιτάξει βιτρίνες και να βγάλει τη selfie της (ξέρουν οι ποταμίσιοι...), πίνοντας το φίνο απεριτίφ της στα Κολωνάκια.


Το αυτό και οι σοβαροί άντρες πολιτικοί, που σέβονται το ρόλο τους και την αντιπολιτευτική τους αξία, παίρνουν στο δισάκι τους πρωϊνιάτικα όλο τον σεξισμό και την αντρίλα και βγαίνουν στα κανάλια, επιστρατεύοντας το όποιο γελοίο στερεότυπο για να κάνουν κριτική...

Το ανάρτησα από http://left.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: