Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

ΗΠΑ: ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΩΫΤΣΕ ΜΠΑΝΚ (DEUTSCHE BANK)


Εξαγρίωσαν Επίτροπο Χρεογράφων και Συναλλαγών (SEC) των ΗΠΑ.

του Μιχαήλ Στυλιανού

Το μεγάλης απήχησης αμερικανικό ηλεκτρονικό οικονομικό δελτίο Zero Hedge, δημοσιεύει με τον ανωτέρω τίτλο την «δήλωση διαφωνίας» της κ.Κάρας Στάϊν, μέλους της αμερικανικής Επιτροπής Ελέγχου Χρεωγράφων και Συναλλαγών SEC, με την απόφαση της επιτροπής να παραιτηθεί της ασκήσεως της ποινής ανικανότητος εκδοτικού δικαιώματος κατά της γερμανικής κεντρικής τράπεζας, για «εγκληματική κακοπραγία».


 

Η κυρία Στάϊν γράφει στη δήλωση διαφωνίας της και τα ακόλουθα:
 

«Μετά σεβασμού, διαφωνώ με το Διάταγμα,που εγκρίθηκε από την πλειοψηφία της της Επιτροπής την 1-5-15, με το οποίο παραιτείται της κυρώσεως στέρησης εκδοτικού δικαιώματος (σε βάρος της Ντώϋτσε Μπάνκ) για την εγκληματική δράση της θυγατρικής της Deutsche Bank Group Services Βρετανία (από κοινού με τις Deutsche Bank AG, "Deutsche Bank"), με την χειραγώγηση το Διατραπεζικό Επιτόκιο του Λονδίνου (LIBOR), διεθνή χρηματοπιστωτικό δείκτη. Η παραίτηση θα επιτρέψει στην Ντώϋτσε Μπάνκ να διατηρήσει την ιδιότητα του γνωστού πεπειραμένου εκδότη («WKSI»), η οποία θα της είχε αυτομάτως αφαιρεθεί λόγω της εγκληματικής δράσης της, χωρίς την παραίτηση της επιτροπής.

Το εγκληματικό σχέδιο για την χειραγώγηση του LIBOR εστόχευσε στην διόγκωση των κερδών και υπήρξε αποτελεσματικό. Δημιούργησε την εντύπωση ότι η Ντώυτσε Μπανκ ήταν περισσότερο αξιόπιστη και κερδοφόρα από όσο ήταν πραγματικά. 


Δοθέντος ότι το LIBOR παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια οικονομία, η χειραγώγησή του αφορά στην καρδιά πολλών πλευρών των δηλώσεων και ανακοινώσεων της Ντώϋτσε Μπάνκ. 

Τα επιτόκια που παρουσίαζε στους Πελάτες της και στο κοινό ήσαν σαφώς ψευδή. Βάσει αυτής της διαγωγής δεν βλέπω καμμιά βάση υποστήριξης του ισχυρισμού ότι είναι «αξιόπιστη η παράδοση συμμόρφωσης της Ντώϋτσε Μπάνκ» (σημ.μτφ: στούς κανονισμούς της επιτροπής) ή ότι οι μελλοντικές ανακοινώσεις της θα είναι ακριβείς και φερέγγυες».

Και το αποκορύφωμα: «Η παράνομη συμπεριφορά της Ντώϋτσε Μπάνκ περιλάμβανε σχεδόν μια δεκαετία ψεύδους, απάτης και κλοπής. Αυτή η εγκληματική δράση ήταν διαπεραστική και ευρύτατη, με εμπλεκόμενους δεκάδες υπαλλήλους στα γραφεία της Ντώϋτσε Μπάνκ, συμπεριλαμβανομένων της Νέας Υόρκης, στη Φρανκφούρτη, στο Τόκιο και στο Λονδίνο. 


Οι πράκτορες της Ντώϋτσε Μπάνκ επιδόθηκαν σε ένα αναίσχυντο σχέδιο εξαπάτησης άλλων τραπεζών και τησ διεθνούς χρηματοπιστωτικής αγοράς, με τη μυστική χειραγώγηση του Διατραπεζικού Επιτοκίου του Λονδίνου. Η συμπεριφορά είναι φρικαλέα.. ΄Ηταν μιά πλήρως εγκληματική απάτη στην παγκόσμια αγορά».

To ανάρτησα από http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: