Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑΣ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΣΚΟ

Να ξεκαθαρίσω από την αρχή ότι θεωρώ την απόφαση για δημοψήφισμα μια κίνηση με μεγάλα πολιτικά ρίσκα για την χώρα και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Και αυτό, γιατί πίστευα και πιστεύω, αυτό που είχε πει ο πρωθυπουργός μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και σε συνεντεύξεις του,ότι "η κυβέρνηση έχει ισχυρή λαϊκή εντολή και την στήριξη του κόσμου να διαπραγματευτεί σκληρά για να βρεθεί μια αμοιβαία επωφελής συμφωνία".

Τελεία και παύλα.

Απο την στιγμή που ο πρωθυπουργός πήρε μια τέτοια απόφαση, οφείλει ο ίδιος και ολα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ,να ξεκαθαρίσουν δυο πράγματα,πριν πάνε οι πολίτες στις κάλπες.
1) Αν η απόφαση του λαού είναι ΟΧΙ, τι θα σημαίνει αυτό στην διαπραγμάτευση, με ποια συμφωνία θα γίνει η κουβέντα και αν θα βρεθούμε σε καλύτερο περιβάλλον απο αυτό που αφήσαμε πριν μια εβδομάδα.

Και τι θα κάνει αν οι δανειστές έχουν την ίδια στάση.

2) ποια θα είναι η απόφαση του πρωθυπουργού αν οι πολίτες δεν υποστηρίξουν την θέση του και ψηφίσουν ΝΑΙ.

Οι απαντήσεις - οι καθαρές απαντήσεις - σε αυτά τα δυο ερωτήματα είναι προϋπόθεση για να πάνε οι πολίτες ενημερωμένοι -για το τι τους ξημερώνει- στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή (αν στηθούν τελικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια: