Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη

Σιδηροπούλου Χρυσάνθη-Θούλη
«ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ»: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ(ΘΟΥΛΗ), Sidiropoulou Thouli - Chrysanthi: Η δήλωσή μου στα ΜΜΕ την 14/1/2015 μετά την αντιδημοκρατική και ανθρωποφαγική πολιτική καρατόμηση μου κι ενώ χρίστηκα και ανακηρύχτηκα υποψήφια με κάθε προβλεπόμενη σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ και νόμιμη διαδικασία, από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, επί Προεδρίας Βενιζέλου, από τον Κουκουλόπουλο και τον "Ημαθιάρχη" Χρυσοχοΐδη,συνεπικουρούμενοι από τους διορισμένους φίλους και φίλες τους στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας και δυο πρώην Δημάρχους ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Βέροιας._"Ανήκω στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Πορεύτηκα πάντα με το όραμα που μας ενέπνευσε, τις αρχές και τις αξίες που μας έδωσε και εν τέλει μας καθόρισαν, ο αείμνηστος Ηγέτης της Δημοκρατικής Παράταξης. Αποτιμώντας σαφέστατα, στο παρόν και το μέλλον, την στρατηγική του Ανδρέα Παπανδρέου, ως και την μοναδικά διατυπωμένη στρατηγική πρόταση για τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό της Ελλάδας, τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό με Ανθρώπινο πρόσωπο και Ευρωπαϊκό Προσανατολισμό, στον Κόσμο των ανοιχτών συνόρων. Στην μακρόχρονη θητεία μου στα κορυφαία όργανα του κόμματος, εκλεγμένη πάντα από Συνέδρια και την λαϊκή βάση του Κινήματος, αγωνίστηκα με πάθος και ψυχή για τις ιδέες μου, συμπορευόμενη με τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους και αντιπάλους, με φίλους και εχθρούς. Κρατώντας πάντα στάση Κοινού Αγώνα. Με λάθη και παραλείψεις. Με δημιουργικές συνθέσεις. Αφήνοντας πίσω εσωστρέφειες, χαρακώματα και άγονες αντιπαραθέσεις. Οι «καθεστωτικές» συμπεριφορές και οι εγωκεντρικές μακαριότητες διαφόρων εκφάνσεων του «κυβερνητισμού» και των μονίμων οπαδών του είναι, πάντα, ιστορικά ανόητες και απαράδεκτες. Δεν μετέχω των «αχράντων μυστηρίων» ‘’ιδιοκτητών και ενοικιαστών’’, ‘’οικογενειοκρατούντων και οικογενειοκρατουμένων’’, ‘’Διευθυντηρίων και μυημένων’’, ‘’πρoθύμων και αρεστών’’, ‘’ Ημαθιαρχών και επίδοξων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας’’, ‘’ελίτ και λαϊκιστών’’. Ανήκω στο ΠΑΣΟΚ που ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον Λαό και την Πατρίδα. ΜΟΝΟΝ. Με δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργία. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ που ανήκει στον Δημοκρατικό Ελληνικό Λαό. ΜΟΝΟΝ. Στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου έδωσα τον ‘’όρκο της νιότης και της ζωής’’ μου. ΜΟΝΟΝ.

Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015

ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΟΓΑΜΒΡΟΣ: ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ.. ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ, ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ!

ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ: Δεν μας νοιάζει ρε, τι ψηφίζεις!

Τα ίδια προβλήματα έχουμε, την ίδια ζωή ζούμε; 


Το μόνο μας κοινό, είναι το σπίτι μας η ΕΛΛΑΔΑ και ο αέρας που αναπνέουμε! 

Με ποιό δικαίωμα τολμάτε να μας πείτε τι ψηφίζετε εσείς, για να ψηφίσουμε και μείς.

Εγώ τολμώ να πω τι θα ψηφίσω, χωρίς να προτρέπω τον διπλανό μου τι να κάνει και ούτε τον λοιδορώ για την τυχόν αντίθετη άλλη άποψη. Στο κοινό μας σπίτι θα ζήσω με αυτόν και αύριο..... με τα μνημόνια 1

και 2, με το e-mail Χαρδούβελη, με του Βαρουφάκη την συμφωνία, με το μνημόνιο 3, ακόμα και με την αυριανή οριστική επίσημη χρεωκοπία από το ΨΕΥΤΟΔΙΛΛΗΜΑ του ΝΑΙ ή του ΟΧΙ !

Εσένα τι σε νοιάζει τι θα κάνω εγώ αύριο, με αυτόν που θα ψηφίσει ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Εγώ θα τον νοιαστώ και θα με νοιαστεί, γιατί είμαστε συγκάτοικοι στο ίδιο σπίτι την Ελλάδα μας….. που μας πονάει και την πονάμε !

Εσύ θα είσαι πάντα μόνος και ξένος γιατί έκανες τα όνειρα, την αγωνία, τον πόνο, πολιτικό εμπόρευμα. Φέρτε πίσω τα λεφτά σας στο κοινό μας σπίτι φον Δημητράκηδες πρώην, νυν και λίαν συντόμως οι επόμενοι.... για να έχετε δικαίωμα να λέτε τι θα ψηφίσετε.

Εγώ με την αξιοπρέπεια στην ουρά για το 50άρικο του κουτσουρεμένου μου και αναμφίβολου αύριο μισθού μου ψηφίζω:

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
και
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ, ΟΧΙ ΣΕ ΝΕΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Η ΨΗΦΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΙΜΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΛΛΟΘΙ.

ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ;

Υ.Γ. Με στοργή όπως λέει και ένας φίλος μου…. ο Νιόνιος !
Βασιλόγαμβρος Χρίστος 04/07/2015 17: 10


Το ανάρτησα από το fb

Δεν υπάρχουν σχόλια: